کد خبر : 309195
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۱ - 23:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۷۵ درصد از مصوبات سفر به نطنز اجرایی شده است

استاندار اصفهان گفت: بالغ بر ۷۵ درصد از مصوبات سفر شورای اداری استان به شهرستان نطنز (در آذر ماه سال ۱۴۰۱) نهایی شده است.

۷۵ درصد از مصوبات سفر به نطنز اجرایی شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا مرتضوی بعدازظهر یکشنبه در حاشیه سفر به شهرستان نطنز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ساعات ابتدایی صبح امروز همراه با جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در شهرستان نطنز حضور یافتیم.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: در بخش‌های مختلف این شهرستان تلاش‌های خوبی جهت توسعه و آبادانی رقم خورده است.

استاندار اصفهان اظهار کرد: در سفری که شورای اداری استان در سال ۱۴۰۱ به شهرستان داشتند، قریب به ۸۳ مصوبه در این شهرستان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

مرتضوی افزود: با پیگیری‌های فرماندار و مدیران شهرستان و همراهی مدیران استان بسیاری از مصوبات به سرانجام رسید و بالغ بر ۷۵ درصد از مصوبات نهایی شده است و در تلاش هستیم تا سایر مصوبات را نیز به چرخه خدمت وارد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز نیز در بخش‌های مختلف بهداشت و درمان، تولیدی، کشاورزی، ورزشی و … افتتاحیه‌هایی را داشتیم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه بزرگترین میراث شهید جمهور آیت الله رئیسی سبک و سلوک مدیریتی بود که از خود به جای گذاشت، اظهار کرد: این شهید والامقام افق و الگوی جدیدی از تراز حکمرانی در انقلاب اسلامی را به مردم هدیه کرد.

مرتضوی گفت: در شورای اداری استان به مدیران استان متذکر شدیم که ایام پایانی دولت سیزدهم را همانند سایر اوقات غنیمت بشمارند و حتی لحظه‌ای برای خدمت به مردم غافل نشوند از این رو خدمت رسانی دولت سیزدهم تا آخرین لحظات و ثانیه‌ها ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
انبار دپوی ۶ میلیارد پارچه قاچاق در اصفهان کشف شد
انبار دپوی ۶ میلیارد پارچه قاچاق در اصفهان کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف هزار و ۲۰۰ طاقه پارچه به همراه ۵۰ کیسه تور پرده قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در اصفهان خبر داد.

ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است
ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است

امام جمعه اصفهان گفت: ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است

طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است
طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تولید و عرضه داخلی و صادرات خارجی شیرینی گز اصفهان به عنوان میراث ناملموس نصف جهان تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است