کد خبر : 310628
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ - 16:41
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

جزییات آرای وزرای پیشنهادی I جدول

جلسات رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم که از شنبه آغاز شده بود، امروز به پایان رسید و با رأی‌گیری از نمایندگان، وزرای مورد اعتماد مجلس به کابینه دولت رفتند.

جزییات آرای وزرای پیشنهادی I جدول

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: جلسات رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم که از شنبه آغاز شده بود، امروز به پایان رسید و با رأی‌گیری از نمایندگان، وزرای مورد اعتماد مجلس به کابینه دولت رفتند.

فرآیند بررسی صلاحیت‌های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم عصر امروز به پایان رسید و بعد از رأی‌گیری اعضای جدید کابینه‌ی دولت «وفاق ملی» انتخاب شدند.

چهاردهمین دولت جمهوری اسلامی ایران با پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۱۴۰۳ که بر اثر شهادت آیت‌الله رئیسی یک‌سال پیش از موعد برگزار شد، کار خود را آغاز کرد.

مسعود پزشکیان در مرحله‌ی دوم انتخابات در نیمه‌ی تیرماه امسال با کسب میزان ۱۶.۳۸۴.۴۰۳ رأی به‌عنوان نهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران منتخب شد.

مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه ۷ مرداد برگزار شد و با این تنفیذ، پزشکیان رسماً رئیس قوه مجریه کشور شد؛ هم‌چنین سه‌شنبه ۹ مرداد مراسم تحلیف و ادای سوگند در مجلس شورای اسلامی با حضور مقامات حدود ۱۰۰ کشور جهان برگزار شد.

یکشنبه ۲۱ مردادماه فهرست وزرای پیشنهادی طی یک نامه از سوی پزشکیان به مجلس ارائه شد و برای وزارتخانه‌های ۱۹ گانه‌ی دولت چهاردهم اسامی وزیر پیشنهادی معرفی شد.

بعد از یک‌هفته بحث و بررسی و جلسه با وزرا در کمیسیون‌های تخصصی، جلسات بررسی برنامه‌ها در صحن علنی مجلس از صبح شنبه ۲۷ مرداد به‌صورت دوشیفته آغاز شد و در ابتدا نیز رئیس‌جمهور نکات مد نظر خود را درخصوص کابینه پیشنهادی ارائه کرد. نوبت عصر امروز، دهمین جلسه‌ی بررسی صلاحیت‌ها و برنامه‌های وزرای پیشنهادی به پایان رسید و رأی‌گیری انجام گرفت.

بر اساس این گزارش، مجموع ۱۹ گزینه برای وزارتخانه‌ها مورد اقبال نمایندگان مردم واقع شدند و به کرسی وزارت و خدمت رسیدند.

در ادامه با میزان آرای مأخوذه هر وزیر دولت چهاردهم آشنا می‌شوید:

وزرای پیشنهادی چقدر رای آوردند؟

اخبار مرتبط:
حسین شریعتمداری: معمار تحریم‌ها ظریف است، نه ریچارد نفیو
حسین شریعتمداری: معمار تحریم‌ها ظریف است، نه ریچارد نفیو

مدیرمسئول کیهان نوشت: «مروری بر کارنامه سال‌های اخیر آقای ظریف در کسوت وزیر خارجه، مسئول تیم ایران در مذاکرات هسته‌ای و اخیراً معاون راهبردی رئیس‌جمهور، نشان می‌دهد که لقب معمار تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان بیشتر و پیشتر از ریچارد نفیو، شایسته جناب ظریف است.»

آذری جهرمی: کاربرد اصلی نطق‌های اخیر مجلس، مخابره این پیام به رفقا و شرکای خارجی است که کت همچنان تن ماست
آذری جهرمی: کاربرد اصلی نطق‌های اخیر مجلس، مخابره این پیام به رفقا و شرکای خارجی است که کت همچنان تن ماست

محمدجواد آذری جهرمی درباره نطق های اخیر مجلس نوشت: کاربرد اصلی این نطقها مخابره این پیام به رفقا و شرکای خارجی است که «بدانید و آگاه باشید که کت همچنان تن ماست، به تیم جدید بها ندهید و همچنان با ما معامله کنید.

نماینده مجلس: بحث اصلی FATF، پولشویی است و اگر مثلاً به جبهه مقاومت کمک شود، از نظر آن‌ها پولشویی و کمک به تروریسم است
نماینده مجلس: بحث اصلی FATF، پولشویی است و اگر مثلاً به جبهه مقاومت کمک شود، از نظر آن‌ها پولشویی و کمک به تروریسم است

توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق با FATF گفته می‌شود تسهیلاتی که پرداخت می‌کنید، باید حلقه اول، دوم و سوم آن هم مشخص باشد یا زمانی که وامی پرداخت می‌شود، می‌گویند این تسهیلات را به چه کسی دادید، آن را چه کار کرده و به کجا وصل بوده است که قطعاً اعلام این موارد برخلاف مسائل امنیتی ما است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است