کد خبر : 310662
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ - 22:15
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

توسعه اشتغال مولد با افتتاح کارگاه صنعت محور درزندان‌های اصفهان

۲ کارگاه صنعت محور و خوابگاه کارگاه با زیربنای ۳ هزار متر مربع و اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از مددجویان در زندان‌های استان اصفهان افتتاح شد.

توسعه اشتغال مولد با افتتاح کارگاه صنعت محور درزندان‌های اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در راستای ایجاد اشتغال و برقراری درآمد پایدار برای زندانیان و حرفه آموزی جهت تداوم فعالیت پس از آزادی، ۲ کارگاه جدید، طراحی و تولید بردهای الکترونیکی در مجتمع ندامتگاهی و تولید میز و صندلی مسافرتی در اردوگاه کار درمانی باهمکاری با بنیاد تعاون زندانیان این استان به مجموعه اشتغال و حرفه آموزی زندان‌های اصفهان افزوده شد، که با افتتاح این دو کارگاه امکان اشتغال برای ۳۰۰ مددجو (مرد و زن) فراهم شد.

به نوشته مهر؛ احسانی با بیان اینکه قطعاً یکی از راهکارهای مؤثر در اصلاح و تربیت زندانیان و عدم بازگشت مجدد، آموزش حرفه‌ای و ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: با آموزش‌های حرفه‌ای و کاربردی در زندان‌ها و ایجاد اشتغال صنعت محور و مولد، در تلاش هستیم تا با کاهش جمعیت کیفری و جلوگیری از بازگشت مجدد زندانیان روبرو شویم.

وی ضمن تأکید بر آموزش و مهارت‌آموزی زندانیان، اظهار داشت: از ابتدای سال تا اکنون با همت مدیران کل زندان‌های استان‌ها و بنیاد تعاون زندانیان بیش از ۱۰۰۰۰ متر مربع به فضاهای کارگاه‌های صنعت محور و خوابگاه کارگاه افزوده شده که امید است، با چشم اندازی که ترسیم شده تا پایان سال شاهد افزایش چشم گیر این فضاهای کارگاهی در جهت عمل به اولویت دوم سازمانی باشیم.

مدیرکل حرفه آموزی و اشتغال سازمان زندان‌های کشور ضمن قدردانی از همه عوامل اجرایی آرزوی توفیقات روز افزون این افراد افزود: پایه و اساس ارجمندی همت‌ها برای این مددجویان حرفه آموزی تخصصی، کاربرد محور و اشتغال مددجویان با رویکرد صنعت محور و خوابگاه کارگاه پدیدار خواهد شد.

اخبار مرتبط:
احداث ۶۶ مگاوات نیروگاه‌ خورشیدی در قلب اصفهان؛ استخراج رمزارز علت اصلی ناترازی برق نیست
احداث ۶۶ مگاوات نیروگاه‌ خورشیدی در قلب اصفهان؛ استخراج رمزارز علت اصلی ناترازی برق نیست

مدیرعامل توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: زمین برای احداث ۶۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی آماده و تحویل پیمانکار شده و این نیروگاه‌ها تابستان آینده وارد مدار خواهد شد.

ماندگاری سامانه سرد شمالی در اصفهان؛ موج بارشی جدید در راه است
ماندگاری سامانه سرد شمالی در اصفهان؛ موج بارشی جدید در راه است

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به فعالیت سامانه سرد شمالی طی ۲۴ ساعت پیش رو، گفت: سامانه بارشی جدید از چهارشنبه ۲۴ بهمن وارد استان می‌شود.‌

همه محورهای مواصلاتی اصفهان لغزنده است؛ باد و کولاک برف در محورهای غربی
همه محورهای مواصلاتی اصفهان لغزنده است؛ باد و کولاک برف در محورهای غربی

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: محورهای مواصلاتی استان اصفهان لغزنده و وزش باد و کولاک برف در محورهای غربی گزارش شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است