به گزارش سایت خبری مدارا؛ مقدار ویتامین D مورد نیاز برای بزرگسالان، روزانه ۶۰۰ الی ۸۰۰ واحد بینالمللی در روز است. اگرچه مواد غذایی زیادی وجود ندارد که به طور طبیعی حاوی ویتامین D باشد، اما در ادامه به چند مورد از منابع غنی این ویتامین اشاره میشود:
۱) تخم مرغ
تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است و میتواند به تأمین مقدار زیادی از مواد مغذی مهم از جمله سلنیوم، ویتامین B۱۲ و D، فسفر و ریبوفلاوین کمک کند. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
۲) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین میکند. همچنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
۳) قارچ
یک فنجان قارچ پختهشده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین میکند. قارچهایی که در معرض نور خورشید پرورش مییابند ویتامین D بیشتری در خود دارند.
۴) جگر گاو
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین میکند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.
۵) روغن ماهی
مصرف یک قاشق چایخوری روغن ماهی، حدود ۷۵ درصد از ویتامین D مورد نیاز روزانه را تأمین میکند. همچنین روغن ماهی به کاهش درد بیماران آرتریت، مدیریت فشار خون و کنترل کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی کمک میکند.