کد خبر : 312911
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۹ - 16:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ابراهیم فیاض: سهم‌دهی به گروه‌های سیاسی باعث وفاق ملی نمی‌شود

فعال سیاسی اصولگرا گفت: با بیان اینکه سهم دهی به گروه های سیاسی باعث وفاق ملی نمی شود، افزود: این نوع تصور برآمده از عقب ماندگی تفکر سیاسی ماست که فکر می کنیم با دور هم آوردن مجموعه های مختلف می شود به وفاقل ملی رسید. همین الان وقتی اخبار را نگاه کنیم کاملا درگیری گفتمانی بین دولتمردان مشهود است.

ابراهیم فیاض: سهم‌دهی به گروه‌های سیاسی باعث وفاق ملی نمی‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: دولت مسعود پزشکیان با شعار وفاق ملی سکاندار امور اجرایی کشور شد و امروز علاوه بر اصلاح طلبان مورد حمایت مجموعه هایی از اصولگرایی قرار دارد چرا که آنها نیز در تشکیل کابینه سهیم هستند. حال این سئوال پیش می آید که به مرور زمان شاهد کاهش تنش های سیاسی خواهیم بود یا آنکه بعد از ماه عسل دولت، اختلافات تازه بروز و ظهور پیدا می کند.

ابراهیم فیاض درباره میزان تحقق شعار وفاق ملی در دولت مسعود پزشکیان گفت: پیشرفت باعث تمایزیافتگی اجتماعی می شود. در انتخابات ریاست جمهوری یک تفکر رأی آورد و باید برنامه های خود را در همان چارچوب جلو ببرد بنابراین شعار وفاق ملی بی معناست.

وی افزود: احزاب دموکرات و جمهوری خواه در آمریکا از یکسال قبل برای انتخابات ریاست جمهوری فعالیت و طرح دیدگاه می کنند اما در ایران، پزشکیان در انتخابات مجلس ردصلاحیت شد اما چند ماه بعد در پیروز انتخابات ریاست جمهوری لقب گرفت. همین نشان می دهد که چقدر مناسبات سیاسی در ایران ضعیف است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی اظهار کرد: هر چه جلو برویم تمایزیافتگی اندیشه ها به لحاظ اجتماعی و اجرای بیشتر می شود. در واقع مردم به یک اندیشه و تفکری رأی دادند و حالا از آن در همان چارچوب و قالب انتظار دارند. اگر هم رئیس جمهوری دائم از وفاق ملی سخن بگوید فایده ای ندارد چون وفاق ملی با دولت ۴۰ تکه تحقق نمی یابد.

وی با بیان اینکه سهم دهی به گروه های سیاسی باعث وفاق ملی نمی شود، افزود: این نوع تصور برآمده از عقب ماندگی تفکر سیاسی ماست که فکر می کنیم با دور هم آوردن مجموعه های مختلف می شود به وفاقل ملی رسید. همین الان وقتی اخبار را نگاه کنیم کاملا درگیری گفتمانی بین دولتمردان مشهود است.

فیاض با بیان اینکه بین اقتصاد تکنوکراتیک و اصلاح طلبی سیاسی تازه آغاز جنگ است، گفت: وقتی قسمت سیاسی و اقتصادی دولت حرف هم را نخوانند باعث شکست دولت می شوند. اتفاقی که آن را در دولت اصلاحات و دولت میرحسین موسوی نیز شاهدش بودیم و به مرور دیدیم افرادی از قطار دولت پیاده شدند. امروز نیز یک دولت ۴۰ تکه به جایی نمی رسد، اختلافات بعد از مدتی بین اعضای این دولت شروع می شود و نتیجه آن خواهد بود که برخی از اعضای کابینه استعفا خواهند داد.

اخبار مرتبط:
آملی لاریجانی، رئیس مجمع: با تقاضای رئیس جمهور، رهبری بررسی FATF را به مجمع تشخیص ارجاع داده‌اند
آملی لاریجانی، رئیس مجمع: با تقاضای رئیس جمهور، رهبری بررسی FATF را به مجمع تشخیص ارجاع داده‌اند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به ارجاع دوباره FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی مقام معظم رهبری در پی درخواست رئیس جمهور محترم، اشاره کرد و گفت: اکنون که با تقاضای ریاست جمهور، رهبر معظم انقلاب بررسی FATF‌را به مجمع ارجاع داده اند، دستور تشکیل کمیسیون مشترک مرکب از نمایندگان سه کمیسیون تخصصی «اقتصادی»، «سیاسی، امنیتی و دفاعی» و «حقوقی و قضائی» داده شد تا موضوع را با در نظرگرفتن همه جوانب و ملاحظات مرتب با مصالح مردم مجدداً بررسی کنند و مستندات نهایی آنرا در صحن مجمع ارائه دهند.

رویترز: ایران در تلاش برای بازپس گیری ۲۵ میلیون بشکه نفت خود در چین که ۶ سال است در بنادر چین گیر کرده
رویترز: ایران در تلاش برای بازپس گیری ۲۵ میلیون بشکه نفت خود در چین که ۶ سال است در بنادر چین گیر کرده

رویترز نوشت: ایران تلاش می‌کند ۲۵ میلیون بشکه نفت را که به دلیل تحریم‌های اعمال‌شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، شش سال در بنادر چین گیر کرده بود، از چین باز پس گیرد. این موضوع را سه منبع ایرانی و یک منبع چینی آگاه از ماجرا تأیید کرده‌اند.

رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق: حشدالشعبی از مولفه‌های مهم قدرت در عراق است؛ باید بیش از پیش به حفظ و تقویت آن اهتمام داشت
رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق: حشدالشعبی از مولفه‌های مهم قدرت در عراق است؛ باید بیش از پیش به حفظ و تقویت آن اهتمام داشت

رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق با اشاره به ارتباط خوب میان دولت و ملت عراق، وحدت و انسجام میان مذاهب و قومیت‌های مختلف عراق را بسیار ضروری و مهم برشمردند و خطاب به اقای السودانی افزودند: همان‌گونه که جنابعالی تصریح کردید، حشدالشعبی نیز یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت در عراق است که باید در جهت حفظ و تقویت بیش از پیش آن اهتمام داشت

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است