کد خبر : 313403
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ - 14:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده عضو جبهه پایداری: اگر فتنه‌گران در وفاق ملی حضور یابند، باز هم فتنه به پا می‌کنند

قاسم روانبخش نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه برخی از افراد وفاق ملی را بد تعریف کرده‌ و حتی بر این باورند که فتنه‌گران هم باید در وفاق ملی نقش‌آفرینی کنند.

نماینده عضو جبهه پایداری: اگر فتنه‌گران در وفاق ملی حضور یابند، باز هم فتنه به پا می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه برخی از افراد وفاق ملی را بد تعریف کرده‌ و حتی بر این باورند که فتنه‌گران هم باید در وفاق ملی نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش در واکنش به انتصاب «حسین کرمانپور» به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حالی که وی در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در قالب خبرسازی‌های غیرمعتبر و تحریک‌آمیز باعث شعله‌ورتر کردن آتش فتنه شد، گفت: انتظار ما از رئیس‌جمهور این است که به وزرای خود تذکر و دستور دهد تا در مناصب مختلف از افراد حاشیه‌ساز و زاویه‌دار با نظام جمهوری اسلامی و اصول انقلاب اسلامی استفاده نکنند. اگر هم تاکنون چنین افرادی در بخش‌های مختلف دولت به کار گرفته شده‌اند، هر چه زودتر برکنار شوند تا وفاق ملی آسیب نبیند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وفاق ملی باید به درستی تعریف شود، اظهار کرد: شعاری تحت عنوان وفاق ملی مطرح شد، اما متأسفانه تعریف درستی از آن ارائه نشد. معنا و مفهوم وفاق ملی در نظام جمهوری اسلامی ایران آن است که باید کسانی در این وفاق حضور داشته باشند که اصل نظام جمهوری اسلامی را قبول داشته باشند، قانون اساسی جمهوری اسلامی را به عنوان میثاق ملی پذیرفته باشند، به اصل مترقی ولایت فقیه هم از نظر فکری و اعتقادی و هم در عمل، التزام داشته باشند و علاوه بر این، در دشمن‌شناسی مرز خود را با دشمنان مشخص کرده باشند و علیه آمریکا به عنوان یک جنایتکار بزرگ و همچنین رژیم صهیونیستی غاصب و کودک‌کش موضع شفاف و روشنی داشته باشند.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس ادامه داد: بنابراین کسانی که در پرونده آنان فعالیت‌هایی است که با اصول و مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران در تعارض است، نمی‌توانند در این وفاق نقش داشته باشند. فتنه ۸۸ برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و حرکتی برای تقابل با ملت، قانون اساسی و نظام اسلامی و همراهی با دشمنان جمهوری اسلامی ایران بود. بر این اساس، افرادی که در فتنه ۸۸ یا اغتشاشات ۱۴۰۱ نقش داشتند، نباید در بخش‌های مختلف کشور به کار گرفته شوند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افرادی که در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران و در جهت ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی تلاش و با قانون اساسی و اصول مترقی آن مقابله کرده‌اند، نمی‌توانند در وفاق ملی نقش داشته باشند و هر فردی هم که این دسته از افراد را در مناصب کشور به کار بگیرد، عملاً وفاق ملی را نقض کرده است.

وی افزود: البته معنای حرف ما آن نیست که روش‌ها و سلایق همه باید با یکدیگر همخوانی داشته باشد؛ در واقع افرادی که به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعتقاد و التزام عملی دارند، اما احیاناً روش‌ها و سلایق متفاوتی دارند، می‌توانند در وفاق ملی حضور داشته باشند.

روانبخش گفت: متأسفانه برخی از افراد وفاق ملی را بد تعریف کرده‌اند و از نظر آنان وفاق ملی به این معناست که همه افراد حتی اعضای سازمان منافقین، حزب توده، طرفداران آمریکا، اعضای حزب کومله، فتنه‌گران و کسانی که دست به سلاح بردند و مردم را کشته‌اند، می‌توانند در وفاق ملی حضور داشته باشند! آنان بر این باورند که حتی سران فتنه مانند میرحسین موسوی و مهدی کروبی هم باید آزاد شوند و در این وفاق نقش‌آفرینی کنند، در حالی که اگر این افراد بیایند، باز هم در کشور فتنه به پا می‌کنند.

اخبار مرتبط:
عارف: ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند نباید از دست بروند / اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد
عارف: ۵۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند نباید از دست بروند / اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم از راهکارهای تفکرات مختلف در کشور برای حل چالش‌های کنونی استقبال می‌کند، تصریح کرد: «دولت وفاق ملی نیازمند همفکری با نخبگان سیاسی کشور از طیف‌های مختلف است و این نیاز با توجه به شرایط کنونی کاملاً احساس می‌شود.»

دولت گام نخست را برای تغییر واحد از ریال به تومان و حذف چهار صفر از پول ملی برداشت
دولت گام نخست را برای تغییر واحد از ریال به تومان و حذف چهار صفر از پول ملی برداشت

لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور که با هدف حذف ۴ صفر از پول ملی و بهبود عملکرد نظام پولی کشور تهیه شده، به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. هدف از این اصلاح، کاهش مشکلات ناشی از تورم مزمن و کاهش قدرت خرید پول ملی است که طی سال‌های اخیر موجب افزایش ارقام در مبادلات روزمره و افت حیثیت ظاهری پول ملی در مقایسه با دیگر ارز‌های بین‌المللی شده است.

عراقچی: آماده‌ایم وارد مذاکرات شرافتمندانه بر اساس احترام و منافع متقابل شویم / خطر تجزیه سوریه وجود دارد
عراقچی: آماده‌ایم وارد مذاکرات شرافتمندانه بر اساس احترام و منافع متقابل شویم / خطر تجزیه سوریه وجود دارد

وزیر امور خارجه گفت: ما همچنان منتظر تصمیم طرف‌هایی هستیم که با آن‌ها وارد مذاکره شده‌ایم که متشکل از سه کشور اروپایی چین، روسیه و طرف امریکایی است که از برجام خارج شد. ما به صلح‌آمیز بودن پرونده هسته‌ای خویش اطمینان کامل داریم و هیچ مخالفتی با مشارکت و همکاری دیگران نداریم و حتی پس از خروج امریکا به هیچ وجه میز مذاکراه را رها نکرده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است