کد خبر : 314372
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۱ - 13:24
دسته‌بندی : برگزیده ها
چاپ

وزیر علوم: نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌ها امکان تحصیل ندارند

حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه ما توانایی کامل برای پوشش همه نیازها نداریم، گفت: بسیاری از دانش‌آموزان مستعد و نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌های مختلف امکان تحصیل ندارند.

وزیر علوم: نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌ها امکان تحصیل ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه ما توانایی کامل برای پوشش همه نیازها نداریم، گفت: بسیاری از دانش‌آموزان مستعد و نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌های مختلف امکان تحصیل ندارند.

حسین سیمایی در آئین تجلیل از نوابغ علمی، مدال‌آورندگان المپیاد جهانی و رتبه‌های برتر کنکور سراسری به تأسیس دارالفنون و تلاش‌های میرزا حسن رشدیه در تأسیس مدارس جدید در آن زمان اشاره و تأکید کرد: حتی با وجود مخالفت‌های زیاد، این نهادها در ایجاد یک نظام آموزشی جدید مؤثر بوده‌اند.

وی افزود: نسل تحصیل‌کرده‌ای که از این آموزش‌ها برخاست، به مفاهیمی چون مشروطه، قانون، حاکمیت قانون، حقوق بشر و پارلمان دست یافته است و این نسل عمدتاً محصول نهادهایی مانند دارالفنون است که به دست خیرین تأسیس شده‌اند.

وزیر علوم بر نقش نهادهای آموزشی بخش خصوصی در پرداختن به مسائل ملی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: این نهادها به مسائل اجتماعی و مشکلات روز کشور به‌شدت متعهد بوده و در صدد حل آن‌ها هستند.

وی همچنین به سنت اسلامی وقف اشاره کرد و گفت: وقف واقعیتی است که پیامبر اکرم (ص) با وضع قواعدی برای حمایت از این سنت، امکان حراست و صیانت از اموال را برای انسان‌ها فراهم کرده است.

سیمایی ادامه داد: آموزه‌های دینی بر این نکته تأکید دارند که موقوفات باید در مسیر وقف باقی بماند. همچنین وقف نباید تحت تأثیر تغییرات زمانه و حکومت‌ها قرار گیرد و این امر انگیزه‌ای قوی برای واقفان به وجود می‌آورد.

وزیر علوم با بیان اینکه نهادهای فقهی و حقوقی حافظ نیات واقفان هستند، خاطرنشان کرد: مال تا ابد در مدیریت واقف باقی می‌ماند و این خیری است که همیشگی خواهد بود.

وی همچنین از خیرین آموزش عالی خواست تا به مشکلات و کاستی‌های موجود در این حوزه بیشتر توجه کنند و گفت: ما توانایی کامل برای پوشش همه نیازها نداریم و بسیاری از دانش‌آموزان مستعد و نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌های مختلف امکان تحصیل ندارند.

سیمایی با اشاره به یک حادثه تاریخی مربوط به پیامبر اسلام، بر اهمیت اخلاق در جامعه تأکید کرد و گفت: ارزش ذاتی اخلاق نشان می‌دهد که وقف ناشی از یک خصلت آزادگی انسان است.

وی در پایان با بیان اینکه ایران عزیز نیازمند همکاری، همفکری و همدلی همگان است، برای خیرین آرزوی سلامتی و برای نخبگان آرزوی آینده‌ای درخشان کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش چمران به ماجرای فروش تابلوهای موزه امام علی: بیخودی شلوغ شد
واکنش چمران به ماجرای فروش تابلوهای موزه امام علی: بیخودی شلوغ شد

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره حواشی ایجاد شده درخصوص تابلوهای موزه امام علی (ع) گفت: در این ارتباط و این موضوع مطرح شده بیخودی شلوغ شده و بنا بر برنامه‌ریزی قرار است، از رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دعوت شود تا در صحن شورا در رابطه با این موضوع توضیحات خود را ارائه دهند.

علوم پزشکی البرز: آمار منتشرشده درباره زایمان مادران افغانستانی در کرج نادرست بود؛ این آمار در سه سال اخیر کمتر از ۲۱ % است
علوم پزشکی البرز: آمار منتشرشده درباره زایمان مادران افغانستانی در کرج نادرست بود؛ این آمار در سه سال اخیر کمتر از ۲۱ % است

شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: به‌عنوان مرجع رسمی آمار سلامت در استان، آمار منتشرشده درباره زایمان مادران افغانستانی در کرج نادرست و این آمار کمتر از ۲۱درصد بوده است.

عضو شورای شهر تهران می‌گوید تابلو‌های موزه امام علی فروخته شده‌اند و قطعا باز نمی‌گردد
عضو شورای شهر تهران می‌گوید تابلو‌های موزه امام علی فروخته شده‌اند و قطعا باز نمی‌گردد

ناصر امانی در جمع خبرنگاران درباره آثار موزه امام علی (ع) گفت: همانطور که در تذکرم عرض کردم از بیرون از شهرداری تهران به ما اطلاع دادند که ۳۰ عدد تابلو از موزه امام علی (ع) به امانت گرفته شده است. امانت هم یعنی باید برگردنداه شود این آثار با دستور شفاهی از بالا در سه صورتجلسه ده تا ده تا خارج شده و قرار بوده به موزه بازگردانده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است