کد خبر : 315289
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ - 09:54
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مسمومیت الکلی ۵۷ نفر در مازندران/ ۴ نفر فوت کردند / حال ۵ نفر وخیم است

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به مراجعه ۵۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی به بیمارستان‌های چالوس و آمل اظهار کرد: این افراد با علائم کاهش هوشیاری، ضعف شدید و سرگیجه به این مراکز درمانی مراجعه کردند که ۴ نفر بر اثر عوارض شدید جان باختند.

مسمومیت الکلی ۵۷ نفر در مازندران/ ۴ نفر فوت کردند / حال ۵ نفر وخیم است

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به مراجعه ۵۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی به بیمارستان‌های چالوس و آمل گفت: «تاکنون چهار نفر فوت شدند و حال پنج نفر نیز وخیم گزارش شده است.»

رسول ظفرمند مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به مراجعه ۵۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی به بیمارستان‌های چالوس و آمل اظهار کرد: این افراد با علائم کاهش هوشیاری، ضعف شدید و سرگیجه به این مراکز درمانی مراجعه کردند که ۴ نفر بر اثر عوارض شدید جان باختند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۸ نفر از این افراد برای پاکسازی سموم دیالیز شدند، گفت: ۲۶ نفر نیز درمان سرپایی شده و از بیمارستان مرخص شدند.

ظفرمند با اعلام اینکه ۲۷ نفر از این افراد همچنان جهت ادامه فرآیند درمانی بستری هستند، تصریح کرد: ۵ نفر از این افراد وضعیت عمومی خوبی ندارند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

اخبار مرتبط:
روزنامه جمهوری اسلامی: ترامپ اگر خواهان مذاکره واقعی است زبان قلدری را کنار بگذارد و تضمین قابل اعتماد بدهد
روزنامه جمهوری اسلامی: ترامپ اگر خواهان مذاکره واقعی است زبان قلدری را کنار بگذارد و تضمین قابل اعتماد بدهد

جمهوری اسلامی ایران قدرت کافی برای مذاکره عزتمندانه با هر کشوری را دارد. اشتباه ترامپ اینست که با زبان زور می‌خواهد مذاکره کند، زبانی که با ماهیت مذاکره در تضاد است. رئیس ‌جمهور آمریکا اگر خواهان مذاکره واقعی است باید اولاً زبان قلدری را کنار بگذارد و ثانیاً تضمینی قابل اعتماد بدهد.

کیهان: در بند زنان زندان اوین، محکومان سیاسی مشروبات الکلی دست ساز در اختیار دارند
کیهان: در بند زنان زندان اوین، محکومان سیاسی مشروبات الکلی دست ساز در اختیار دارند

روزنامه کیهان نوشت: اوضاع زندانیان سیاسی، در بند زنان اوین، برخلاف شایعات اپوزیسیون بد نیست.

نماینده مجلس: مقصران احتمالی حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حتما باید تنبیه شوند
نماینده مجلس: مقصران احتمالی حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حتما باید تنبیه شوند

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌که اتفاقی که افتاده است باید مورد بررسی سریع قرار گیرد که علت آن پیدا شود، اظهار داشت: در مورد این حادثه باید اگر مقصر یا مقصرانی وجود دارند تنبیه شوند و اگر مقصری نداشته و صرفا یک اتفاق بوده برای جلوگیری از تکرار و پیشگیری از حوادث بعدی برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم صورت گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است