کد خبر : 316654
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۹ - 20:27
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان:

۵ نفر در واژگونی ۲۰۶ در محور چوپانان – جندق مصدوم شدند

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدومیت ۵ نفر در واژگونی ۲۰۶ در محور چوپانان – جندق خبر داد.

۵ نفر در واژگونی ۲۰۶ در محور چوپانان – جندق مصدوم شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ویژه ترافیکی در استان اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۴ و ۴ دقیقه بامداد به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه پژو ۲۰۶ در کیلومتر ۲۲ محور چوپانان به جندق واژگون شده است، ابراز کرد: در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان اضافه کرد: ۴ نفر از این مصدومان توسط اورژانس و یک نفر نیز توسط هلال احمر به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

اخبار مرتبط:
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود

استاندار اصفهان گفت: شهر تاریخی اصفهان با رأی مثبت بیش از ۳۰کشور عضو سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism)، به میزبان سی‌وهشتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا در سال ۲۰۲۶ شد.

احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد
احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در کمیسیون فنی معاونت سرمایه‌گذاری در اولین ماه از سال جاری خبر داد.

تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند
تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وزش تندبادباسرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت و فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در استان خبر داد و نسبت به کاهش کیفیت هوا و دما در روزهای آینده هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است