کد خبر : 317236
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - 11:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان - نطنز- اصفهان:

بهسازی آزادراه کاشان نطنز اصفهان تا پایان سال به اتمام می‌رسد

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان نطنز اصفهان (سان آرا) گفت: بهسازی آزادراه کاشان نطنز اصفهان تا پایان سال به اتمام می‌رسد.

بهسازی آزادراه کاشان نطنز اصفهان تا پایان سال به اتمام می‌رسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدحامد مرتضوی با اشاره به اینکه آزادراه کاشان نطنز اصفهان یکی از مهمترین راه‌های مواصلاتی ایران است، اظهار داشت: این آزادراه به دلیل قرارگرفتن در کریدور شمال جنوب انتخاب بسیاری از هموطنان عزیز برای سفر است.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه عبور خودروهای تجاری از جمله تریلی‌ها هر ساله به این مسیر مهم کشوری خسارت می‌زند، ابراز داشت: به وزارت راه پیشنهاد داده ایم تا در قبال رایگان کردن عوارض برای خودروهای سواری، عوارض وسایل نقلیه تجاری افزایش پیدا کند.

مدیرعامل آزادراه کاشان نطنز اصفهان (سان آرا) با اشاره به بهسازی این مسیر تصریح کرد: اقدامات و فعالیت‌های خوبی در این مسیر انجام شده است و امیدواریم تا پایان سال این مسیر به صورت کامل بهسازی شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سطح پیشرفت پروژه بهسازی آزادراه کاشان نطنز اصفهان ۹۰ درصد است، گفت: بعد از بهسازی اقدامات لازم برای ارتقای سطح ایمنی و افزایش تابلوهای رانندگی را در دستور کار داریم.

مرتضوی همچنین در خصوص روشنایی آزادراه کاشان نطنز اصفهان افزود: تمامی ملزومات برای روشنایی این مسیر با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال انجام شده است و امیدواریم تا سال‌های آینده مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به نرخ عوارضی در آزاد راه حرم تا حرم و آزادراه کاشان نطنز اصفهان خاطرنشان کرد: نرخ عوارضی در آزاد راه حرم تا حرم حدود پنج برابر عوارضی آزادراه کاشان نطنز اصفهان است که اگر وزارت راه با پیشنهاد این شرکت مبنی بر افزایش عوارضی خودروهای تجاری موافقت کند تراز مالی شرکت مثبت و اقدامات تأمینی و امنیتی برای هموطنان نیز افزایش پیدا می‌کند.

اخبار مرتبط:
مردم اصفهان در روز عید فطر ۱۳۱ واحد خون اهدا کردند
مردم اصفهان در روز عید فطر ۱۳۱ واحد خون اهدا کردند

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از اهدای ۱۳۱ واحد خون توسط اهداکنندگان اصفهانی در روز عید فطر خبر داد.

افزایش ترافیک در محورهای اصفهان همزمان با عید سعید فطر
افزایش ترافیک در محورهای اصفهان همزمان با عید سعید فطر

رئیس پلیس راه استان اصفهان از افزایش حجم ترافیک در محورهای مواصلاتی این استان به ویژه در ایام عید سعید فطر خبر داد و بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد
دمای اصفهان تغییر محسوسی ندارد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در بیشتر مناطق این استان طی ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است