کد خبر : 317894
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۸ - 13:56
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

معترضان دفتر شبکه MBC عربستان در بغداد را به آتش کشیدند

جوانان خشمگین عراقی بامداد امروز (شنبه) دفتر شبکه MBC عربستان سعودی در بغداد را به خاطر اهانت به فرماندهان شهید مقاومت به آتش کشیدند.

معترضان دفتر شبکه MBC عربستان در بغداد را به آتش کشیدند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: جوانان خشمگین عراقی بامداد امروز (شنبه) دفتر شبکه MBC عربستان سعودی در بغداد را به خاطر اهانت به فرماندهان شهید مقاومت به آتش کشیدند.

به گزارش رسانه‌های عراقی، جوانان خشمگین پس از ورود به دفتر این شبکه در منطقه دانشگاه بغداد و تخریب تجهیزات آن، ساختمان را به آتش کشیدند.

نیروهای امنیتی مستقر در منطقه نتوانستند از یورش مردم عراق به ساختمان شبکه MBC عربستان سعودی جلوگیری کنند.

شبکه MBC عربستان در برنامه آخر هفته خود، با پخش گزارشی سراسر توهین‌ و افترا، رهبران شهید مقاومت را تروریست نامید.

این شبکه در گزارشی با عنوان «هزاره خلاص از تروریست‌ها» به مقام شامخ فرماندهان و رهبران شهید مقاومت از جمله سردار حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله، عماد مغنیه، جهاد مغنیه، سمیر القنطار، فواد شکر، سید بدرالدین الحوثی، ابومهدی المهندس، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار اهانت و جسارت کرد.

جنبش حماس در بیانیه‌ای از این اقدام شبکه عربستان سعودی اعلام انزجار و آن را سقوط اخلاقی نامید و خواستار عذرخواهی این شبکه شد.

گروه‌های مقاومت عراق تهدید کردند که در صورت تعطیل نشدن دفتر این شبکه در عراق، به آن حمله خواهند کرد.

مردم عراق نیز با به اشترک گذاشتن آدرس این شبکه خواستار اقدام مردمی برای تعطیلی این شبکه شدند.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر راه: ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن زندگی می‌کنند / این ساختمان‌ها با ۴ تا ۵ ریشتر زلزله تخریب می‌شوند
معاون وزیر راه: ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن زندگی می‌کنند / این ساختمان‌ها با ۴ تا ۵ ریشتر زلزله تخریب می‌شوند

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۹ میلیون نفر در ساختمان ناایمن و ناپایدار به وسعت ۱۷۰ هزار هکتار زندگی می‌کنند، گفت: بنابراین مرکز آمار در تهیه آمار این واحدها اگر سازه‌ای دیده باشد، ساختمان را در ردیف ساختمان‌های دارای اسکلت قرار می‌دهد. بنابراین این ساختمان‌های ناپایدار، سازه هم ندارند و احتمالا با ۴ تا ۵ ریشتر زلزله تخریب می‌شوند.

سخنگوی دولت درباره FATF: نیاز است که ثابت کنیم که با گروه‌های تروریستی در جهان مراوده نداریم/ پالرمو و سی‌اف‌تی کمک می‌کنند که بانک‌های ما از تحریم‌ها در بیایند
سخنگوی دولت درباره FATF: نیاز است که ثابت کنیم که با گروه‌های تروریستی در جهان مراوده نداریم/ پالرمو و سی‌اف‌تی کمک می‌کنند که بانک‌های ما از تحریم‌ها در بیایند

مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: ما هنوز به پالرمو و سی اف تی در FATF نپیوستیم و این دو معاهده به نوعی بانک‌های ما را نوعی گره میزنند و ما جدای از تحریم‌ها با عدم پذیرش این‌ها، بانک‌های خودمان را داریم به نوعی زمین گیر می‌کنیم. به جهت اینکه در این فرایند گیر نکنیم و مبادلات بانکی ما با کشورهای دوستی که با آنها کار می‌کنیم من جمله کشورهای حوزه اوراسیا و بریکس لازم هست که ما ثابت بکنیم که ما پولشویی نمی کنیم و همکاری سازمان یافته با تروریسم نداریم. این دو معاهده کمک میکند که بانک‌های ما از این تحریم‌ها در بیایند.

نماینده مجلس: در تهران، برخی اتباع را ۲۸ بار طرد کردیم و دوباره برگشتند‌/ کار به‌جایی رسیده که ایرانی‌ها ماشین‌شان را به اتباع می‌دهند و اتباع در اسنپ هم کار می‌کنند
نماینده مجلس: در تهران، برخی اتباع را ۲۸ بار طرد کردیم و دوباره برگشتند‌/ کار به‌جایی رسیده که ایرانی‌ها ماشین‌شان را به اتباع می‌دهند و اتباع در اسنپ هم کار می‌کنند

نماینده مردم تیران، کرون و نجف‌آباد در مجلس اظهار کرد: در تهران برخی اتباع را ۲۸ بار طرد کردیم و دوباره برگشتند و باعث ایجاد کلونی‌های اتباع در اطراف تهران شدند. بعد از تهران، بوشهر بیشترین میزان طرد به تعداد ۲۱ بار را دارد که اتباع دوباره برگشتند و در خیلی از استان‌های دیگر هم شاهد این موضوع هستیم پس طرد به تنهایی پاسخگو نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است