کد خبر : 318852
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۴ - 23:32
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان منصوب شد

علیرضا قاری قرآن معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان منصوب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در حکمی علیرضا قاری قرآن را به سمت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان منصوب کرد.

به نوشته مهر؛ قاری قرآن پیش از این مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بود.

وی همچنین در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ شمسی در سمت معاون فنی و عمرانی شهرداری اصفهان مشغول به فعالیت بوده است.

از جمله دیگر سوابق کاری و مدیریتی قاری قرآن می‌توان به معاون فنی و عمرانی شهرداری قم، مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان (از سال ۱۳۸۲ شمسی تا ۱۳۸۴ شمسی)، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان (از سال ۱۳۸۴ شمسی تا ۱۳۸۶ شمسی) و همچنین معاون فنی و عمرانی شهرداری اصفهان (از سال ۱۳۸۶ شمسی تا سال ۱۳۹۴ شمسی) اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است
ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است

امام جمعه اصفهان گفت: ناترازی برق ناشی از برداشت‌های غیرمجاز دولت از بودجه صنعت است

طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است
طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تولید و عرضه داخلی و صادرات خارجی شیرینی گز اصفهان به عنوان میراث ناملموس نصف جهان تاکید کرد.

تندباد ۹۰ کیلومتر بر ساعت ۴۳ درخت را در اصفهان انداخت
تندباد ۹۰ کیلومتر بر ساعت ۴۳ درخت را در اصفهان انداخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از سقوط ۴۳ درخت در استان اصفهان به دلیل وضعیت تندبادی با سرعت ۹۰ کیلومتر در ساعت خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است