تصویر فرزند شیرخوار شهید جهاندیده از شهدای حمله اسرائیل، در مراسم تشییع پدرش
آیین تشییع دو شهید حمله اسرائیل در پایگاه پدافند هوایی ماهشهر با حضور خانواده شهدا، شخصیتها و مقامات نظامی در حال برگزاری است.
به گزارش سایت خبری مدارا:آیین تشییع دو شهید حمله اسرائیل در پایگاه پدافند هوایی ماهشهر با حضور خانواده شهدا، شخصیتها و مقامات نظامی در حال برگزاری است.
نماینده روسیه در وین در نشستی خبری با انتقاد از رویکرد «منفی» کشورهای غربی نسبت به برنامه هستهای ایران، اعلام کرد که نمایندگان چین و روسیه در وین، امروز با «کاظم غریبآبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران که در وین حضور دارد، دیدار خواهند کرد.
یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: تناقض ترامپ قابل قبول نیست؛ یعنی نمیتوان همزمان فشار وارد کرد و انتظار مذاکره داشت. در شرایط عادی، مذاکره ممکن خواهد بود اما نه تحت فشار.
تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اگر آمریکا به ایران حمله نکرده، به آن دلیل است که هزینه این اقدام را بالا ارزیابی می کند. کسانی که این دغدغه را دارند که مبادا کشوری به ایران حمله کند، نباید در زمین آمریکا بازی کنند و همان حرف های ترامپ را بزنند.