کد خبر : 319420
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۷ - 18:54
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

وزیر نیرو: برق گران خواهد شد

وزیر نیرو از افزایش قیمت برق خبر داد و گفت: براساس قانون مانع زدایی از صنعت برق دولت موظف است که دیگر نقشی در تأمین ریالی برق نداشته باشد و مردم باید برق مورد نیاز خود را خریداری کنند؛ بخصوص پرمصرف‌ها که باید برق خود را از بازار آزاد و از محل تجدیدپذیر‌ها تهیه کنند.

وزیر نیرو: برق گران خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: عباس علی آبادی، وزیر نیرو از افزایش قیمت برق خبر داد و گفت: براساس قانون مانع زدایی از صنعت برق تکلیف شده است که قیمت برق افزایش پیدا کند و مطابق با قانون، وزارت نیرو نباید وابسته به بودجه دولتی باشد.

علی آبادی ادامه داد: براساس قانون مانع زدایی از صنعت برق دولت موظف است که دیگر نقشی در تأمین ریالی برق نداشته باشد و مردم باید برق مورد نیاز خود را خریداری کنند؛ بخصوص پرمصرف‌ها که باید برق خود را از بازار آزاد و از محل تجدیدپذیر‌ها تهیه کنند.

وزیر نیرو خاطر نشان کرد: بر اساس قانون، دولت تنها به مصارف برق تا سطح الگو یارانه پرداخت می‌کند و آن دسته از مشترکانی که مصارف بالایی دارند، یا باید با اقدامات مدیریتی مصرف برق خود را به سطح الگو نزدیک کنند و یا برق مازاد خود را از طریق روش‌های جایگزین ماننده ذخیره‌ساز، مولد‌های خورشیدی و بورس انرژی تامین کنند.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: دولت جدید آمریکا حتی دنبال تسلیم ایران هم نیست؛ می‌خواهد با ایجاد اختلاف فراگیر در ایران به آشوب و فروپاشی از درون برسد
روزنامه اصولگرا: دولت جدید آمریکا حتی دنبال تسلیم ایران هم نیست؛ می‌خواهد با ایجاد اختلاف فراگیر در ایران به آشوب و فروپاشی از درون برسد

سردبیر روزنامه جوان نوشت: واکنش عجولانه دولتمردان ایرانی به تحریم و تهدید جدید ترامپ خیلی خیلی خام بود. اگر تاکنون گمان می‌رفت که امریکا دنبال تسلیم محض ایران است، حالا با راهبرد جدید ترامپ به نظر می‌رسد دولت جدید امریکا حتی دنبال تسلیم ایران هم نیست، زیرا این را بسیار بعید و نشدنی می‌داند و فقط می‌خواهد با ایجاد اختلاف فراگیر در ایران به آشوب و فروپاشی از درون برسد. به همین دلیل لازم بود تا دولتمردان ایرانی قبل از پاسخ فوری، همفکری و تأمل بیشتری می‌کردند.

اژه ای: در مواردی که ضروری نیست برای متهم قرار بازداشت صادر نکنید؛ گاهی یک شب زندان رفتن نیز زندگی یک فرد را زیر و رو می‌کند
اژه ای: در مواردی که ضروری نیست برای متهم قرار بازداشت صادر نکنید؛ گاهی یک شب زندان رفتن نیز زندگی یک فرد را زیر و رو می‌کند

رئیس قوه قضاییه گفت: گاهی اوقات قرارها متناسب نیست، قضات در مواردی که ضروری نیست برای یک متهم، قرار بازداشت صادر نکنند. قرار وثیقه را به‌گونه‌ای تعیین نکنید که فرد ولو یک شب به زندان برود؛ گاهی یک شب زندان رفتن نیز زندگی یک فرد را زیر و رو می‌کند.

عادل پیرمحمدی مدیرعامل ایرانخودرو شد
عادل پیرمحمدی مدیرعامل ایرانخودرو شد

اولین جلسه رسمی هیات مدیره ایران خودرو برگزار و عادل پیرمحمدی به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو انتخاب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است