کد خبر : 319935
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۲ - 10:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، فرهنگی
چاپ

حمله شدید روزنامه کیهان به «جوکر ۲»: همه مرز‌های اخلاقی را درنوردیده / عفت عمومی را جریحه‌دار کرده و به حجاب توهین کرده‌اید

کیهان نوشت: شوخی‌های رکیک و هنجارشکن برخی حاضران در این مجموعه همچون قدرت‌الله رشیدی و «جوکرتایم» اجرا شده توسط نیما فلاح، با واکنش‌های منفی گسترده‌ای در شبکه اجتماعی همراه بوده است. از سوی دیگر در شبکه اجتماعی ویراستی و برخی کانال‌های «ایتا» تمسخر حجاب توسط حاضران در این فصل از این برنامه با انتقادات گسترده‌ای همراه بوده است.

حمله شدید روزنامه کیهان به «جوکر ۲»: همه مرز‌های اخلاقی را درنوردیده / عفت عمومی را جریحه‌دار کرده و به حجاب توهین کرده‌اید

به گزارش سایت خبری مدارا: کیهان نوشت: فصل سوم «جوکر ۲» با کارگردانی و اجرای احسان علیخانی با حضور قدرت‌الله ایزدی، حمید لولایی، علی صادقی، مجید یاسر، علی اوجی، امین زندگانی، شاهرخ استخری و نیما فلاح طی هفته‌های اخیر از پلت‌فرم فیلیمو منتشر شد.

این فصل از این به اصطلاح ریلیتی شوء دنباله‌دار، با واکنش‌های منفی فراوانی در رسانه‌ها و فضای مجازی مواجه شده است.

شوخی‌های رکیک و هنجارشکن برخی حاضران در این مجموعه همچون قدرت‌الله رشیدی و «جوکرتایم» اجرا شده توسط نیما فلاح، با واکنش‌های منفی گسترده‌ای در شبکه اجتماعی همراه بوده است.

از سوی دیگر در شبکه اجتماعی ویراستی و برخی کانال‌های «ایتا» تمسخر حجاب توسط حاضران در این فصل از این برنامه با انتقادات گسترده‌ای همراه بوده است.

«جوکر ۲» از ابتدای انتشار اثری حاشیه ساز بود و با عدم رعایت اصول اخلاقی در برنامه سازی و نادیده‌انگاری مرزبندی‌های اخلاقی، «عفت عمومی» را جریحه‌دار کرد. درنتیجه شاهد شکل گیری اجماعی رسانه‌ای علیه این مجموعه و محتوای بشدت رکیک و زننده آن هستیم. بالا رفتن سطح اعتراضات مردمی در شبکه‌های اجتماعی به این برنامه، زمینه انتقادی در رسانه‌های جریان اصلی را تشدیدکرد.

نهاد ناظر پس از انتشار فصل اول «جوکر ۲» درباره قسمت‌هایی با حضور آقایان، بیانیه‌ای صادر و خواستار اصلاح قسمت‌های فصل اول «جوکر ۲» شد و با این شرط فصل دوم این مجموعه با حضور بانوان منتشر شد. اما در نهایت تعجب میزان شوخی‌های زننده و رکیک فصل سوم «جوکر ۲» چندین برابر شده است.

به نظر می‌رسد نهاد ناظر دیگر توان اصلاح و ممیزی پیشینی آثار تولید شده در شبکه نمایش خانگی را ندارد و به همین دلیل فرهنگ عمومی در این حوزه با یک تهدید اخلاقی نوپدید بسیار خطرناک مواجه است. سکوی فیلیمو از ابتدای فعالیت، سکویی پرچالش و پرحاشیه بوده و محصولات آن همواره مورد انتقاد رسانه‌ها با گرایش‌های مختلف سیاسی و فرهنگی بوده است. در واقع هیچ رسانه جریان اصلی را نمی‌توان یافت که اغلب محتوای آثار توزیع شده در این پلت‌فرم را تایید کند.

از مهم‌ترین حاشیه‌های فرامتنی رنگارنگ «فیلیمو» می‌توان به انتشار بسیاری از آثار اشاره کرد که بدون مجوز نهاد ناظر توزیع شده‌اند. این حاشیه‌ها آنچنان افزایش پیدا کرد که ریاست سازمان صدا و سیما آن را به فیلتر شدن تهدید کرد.

ساترا در مورد عدم اصلاح و دریافت مجوز رسمی توسط این پلت‌فرم بار‌ها بیانیه‌های مختلفی مبتنی بر عدم تمکین این سکو صادر کرده است، با این حال به دلیل عدم پشتوانه‌های قانونی و خلاء‌های قانونی، سیاست عبور از مرزبندی‌های اخلاقی در جوکر ۲ تجلی رادیکالی پیدا کرده است. این هنجارشکنی در «جوکر ۲» چنان افزایش پیدا کرده که اکانت‌های برانداز خارج از کشور به محتوا‌های غیراخلاقی و رکیک جوکر ۲ معترض شده‌اند.

دست کم هیچ رسانه جریان اصلی را نمی‌توان پیدا کرد که نسبت به محصولات فیلیمو علی الخصوص «جوکر ۲» محتوایی منتقدانه منتشر نکرده باشد.

ساختارشکنی این محصول، چنان مرزبندی‌های اخلاقی را تحت‌الشعاع قرار داده است که در اقدامی تاملی برانگیز و اجماعی بی‌سابقه طیف وسیعی از رسانه‌ها با گرایش سیاسی متفاوت به شوخی‌های زننده و غیرمتعارف مجموعه جوکر واکنش نشان دادند.

اخبار مرتبط:
خضریان: بازدید آژانس از نطنز و فردو، خلاف قانون اقدام راهبردی بود
خضریان: بازدید آژانس از نطنز و فردو، خلاف قانون اقدام راهبردی بود

علی خضریان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ضمن انتقاد از بازدید‌های اخیر مدیرکل آژانس از سایت‌های هسته‌ای ایران، این اقدام را خلاف ماده ۶ قانون اقدام راهبردی دانست.

سنایی، مشاور سیاسی رئیس جمهور: چنانچه بیانیه ای در شورای حکام صادر شود پاسخ ایران فوری خواهد بود
سنایی، مشاور سیاسی رئیس جمهور: چنانچه بیانیه ای در شورای حکام صادر شود پاسخ ایران فوری خواهد بود

مشاور سیاسی رئیس جمهور در گفتگوی ویژه خبری گفت: اگر در شورای حکام قطعنامه ای علیه ایران صادر شود اقدام متقابل خواهیم کرد.

ظفرقندی: اوایل انقلاب تند و تیز بودیم، فکر می‌کردیم اگر یک نفر ۹ تا صفت خوب دارد یک صفت بد باید از قطار انقلاب پیاده بشود؛ الان این طور فکر نمی‌کنم
ظفرقندی: اوایل انقلاب تند و تیز بودیم، فکر می‌کردیم اگر یک نفر ۹ تا صفت خوب دارد یک صفت بد باید از قطار انقلاب پیاده بشود؛ الان این طور فکر نمی‌کنم

وزیر بهداشت گفت: اوایل انقلاب تند و تیز بودیم، فکر می‌کردیم اگر یک نفری ۹ تا صفت خوب دارد یک صفت بد دارد باید از قطار انقلاب پیاده بشود ما اینجوری فکر می‌کردیم؛ ولی الان من این فکر را نمی‌کنم. من فکر می‌کنم اگر من بتوانم یک نفری از ۱۰ تا صفت پنج تا صفت خوب دارد باید او را سوار قطار انقلاب کرده و همراه کنم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است