به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: ادریس احمد، عضو ارشد تحریریه نشریه نیولاینز در آمریکا می گوید که بایدن سعی کرد نتانیاهو را از حمله به غزه منصرف کند اما اردنیها، اماراتیها، سعودیها و مصریها او را تشویق به «نابودی حماس» کردند.
وی نوشت: تازه کتاب «جنگ» نوشته ی باب وودوارد (که روایت خصوصی از داخل کاخ سفید بایدن است) را تمام کردم.
چند نکته برجسته: بایدن و هریس از نتانیاهو متنفر هستند و به صورت خصوصی سعی کردند او را از حمله به غزه منصرف کنند، اما نتانیاهو از سوی اردنیها، اماراتیها، سعودیها و مصریها تشویق به «نابودی حماس» شد.
نتانیاهو مدام توصیههای دولت بایدن را نادیده میگرفت، اما به جای مقابله با او یا قطع حمایت، دولت آمریکا علناً حمایت قوی خود را از او اعلام کرد تا مبادا به دلیل عدم حمایت کامل از اسرائیل مورد انتقاد قرار گیرد.
امارات، اردن، مصر و عربستان سعودی عمدتاً غزه را از دیدگاه نگرانیهای خود در مورد اخوانالمسلمین (که حماس را شاخهای از آن میدانند) میبینند. نگرانی اصلی آنها این بود که غزه، افکار عمومی در این کشورها را تحریک کرده و مسائل را برایشان پیچیدهتر کند.
ماهها پس از حملات به غزه، در حالی که آفریقای جنوبی در حال ارائه شکایتهای مربوط به نسلکشی علیه اسرائیل بود، عربستان سعودی همچنان به دنبال عادیسازی روابط با اسرائیل بود. اما افکار عمومی در عربستان سعودی سرانجام محمد بن سلمان را منصرف کرد.
و البته، همانطور که همه میدانیم، وقتی اردن و عربستان سعودی سرانجام به صورت نظامی مداخله کردند، هدفشان حمایت از اسرائیل در برابر موشکهای ایران بود.
انتقاد واقعی از دولت جو بایدن این است که آنها کاملاً آگاه بودند که اسرائیل در حال انجام جنایات گسترده است و اطلاعات بلادرنگ در این مورد داشتند، اما در ملأ عام همچنان از نتانیاهو دفاع کردند و دولت به تأمین میلیاردها دلار سلاح برای او ادامه داد.
همچنین، کامالا هریس میداند که نتانیاهو یک جنایتکار است و در یک مکالمه خصوصی به او گفت که او مسئول جنایات گسترده است، اما در ملأ عام موضعی کاملاً متفاوت و بدبینانه اتخاذ کرد و از محکوم کردن جنایات جنگی اسرائیل خودداری کرد.