به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجید نادرالاصلی در «نشست صمیمی مدیران شهری با اصحاب رسانه؛ دومین برنامه اصفهان من، شهر زندگی» که در سالن همایش مجتمع فرهنگی مطبوعاتی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: شورای اسلامی شهر سیاستگذار برنامههای اجرایی و مدیریت شهرداری است؛ بنابراین هر اتفاقی که در شهرداری رخ میدهد باید ریلگذاری آن در شورا انجام شود. تلاش کردهایم که در این دوره از شورای اسلامی شهر اصفهان نگاهی عادلانه به تمام نقاط شهر داشته باشیم.
به نوشته ایسنا؛ وی ادامه داد: در اصالت نگاه ما به مناطق کمبرخوردار و برخوردار، امکانات یکسان و عادلانهای برای هر دو مدنظر است. اما برخی از مناطق شمال اصفهان به دلایل مختلف دچار عوارضی شده بودند و با توجه به محرومیتهایشان مناطق کمبرخوردار نامگذاری شدند.
رئیس کمیسیون آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه نگاه خدمات شهری در تمام نقاط مختلف مانند نگاه به مرکز اصفهان است، افزود: از ۲۲۰ محلهای که در شهر اصفهان وجود دارد، در این دوره به حدود ۷۰ محله بهعنوان جامعه هدف و از زاویه محلهمحوری و مناطق کمبرخودار توجه شد. از سال ۱۴۰۱ تا به امروز بودجه و پروژههای خاصی بهصورت مستقل به اختصاص یافته است.
نادرالاصلی با بیان اینکه منطقه دارک از شمالیترین نقاط اصفهان است، تصریح کرد: حدود ۷هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ باید هزینه کرد تا خط دوم مترو از منطقه دارک به بهرهبرداری برسد. این خط مترو در چند ایستگاه احداث شده است.
وی با تأکید بر اینکه فقط در بخش حملونقل ناوگان پاک اصفهان به ۲هزار میلیارد هزینه نیاز است، اضافه کرد: شهرداری روزانه ۳۷ میلیارد تومان در حوزه حملونقل اصفهان هزینه میکند. تمام مسیرها از طریق مجموعه اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان نیز پیگیری میشود. درآمد شهرداریها از سمت مردم است و بر اساس مبلغ گرفته شده باید هزینه شود.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با نظر به طرح تونل سوم کوهرنگ که میتواند مشکلات زایندهرود را در شرق اصفهان حل کند، یادآور شد: دولت سیزدهم با تلاشهای جدی خود اتفاقات خوبی رقم زد.
نادرالاصلی سپس با نظر به طرح انتقال آب توضیح داد: بحث دریا از دو جنبه قابلبررسی است؛ یکی اینکه آیا آب دریا با تمام مسائل خاص خود به اصفهان روانه شود؟ این انتقال گران و طولانی است؟ دوم اینکه آیا اصلاً آب دریا برای اصفهان مفید است؟ اگر آب دریا به اصفهان رسید، نباید از آب زایندهرود با هدف مصارف صنعتی برداشت شود.