کد خبر : 321426
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۲ - 12:54
چاپ

کلینیک ترک بی‌حجابی در تهران افتتاح می‌شود/ ستاد امر به معروف استان تهران اعلام کرد

مهری طالبی دارستانی، رئیس اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف استان تهران: برای نخستین بار در کشور به همت اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف کلنیک ترک بی حجابی در تهران با هدف درمان علمی و روان شناختی بی حجابی ویژه نسل نوجوان، جوان و بانوان جویای هویت اجتماعی و اسلامی افتتاح می‌شود.

کلینیک ترک بی‌حجابی در تهران افتتاح می‌شود/ ستاد امر به معروف استان تهران اعلام کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: عصر ایران نوشت: مهری طالبی دارستانی، رئیس اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف استان تهران در این‌باره بیان کرد: بر اساس مراجعات مکرر صورت پذیرفته به ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران از سوی خانواده‌ها و بانوان و دختران تهرانی مبنی بر وجود فشار‌های محیطی و سایر عوامل که منجر به اجبار انتخاب پوشش خارج از حدود حجاب شرعی شده که پس از بررسی‌های تخصصی و جلسات کارشناسی به عمل آمده تصمیم بر آن شد که اولین کلینیک تخصصی مشاوره و حمایت از بازگشت به حجاب با عنوان «کلینیک ترک بی‌حجابی» در تهران راه‌اندازی شود.

وی افزود: این مرکز به عنوان بخشی از نقشه جامع راهبردی «زیست بوم غیرت، حیا، عفت، حجاب» با رویکرد فرهنگی نوین و با هدف ارائه خدمات روان‌شناختی، مشاوره‌ای و مددکاری به افرادی که تمایل به رعایت حجاب دارند و ممکن است به دلیل فشار‌های اجتماعی یا تأثیرات محیطی در این زمینه دچار چالش شده باشند، طراحی و به مرحله‌ی اجرا رسیده است.

رئیس اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف استان تهران، ادامه داد: خدمات این مرکز شامل مشاوره‌های فردی، جلسات گروهی، و کارگاه‌های مهارت‌آموزی در حوزه خودشناسی، تقویت هویت انسانی، و مدیریت فشار‌های اجتماعی است.

وی مطرح کرد: در این کلینیک تلاش می‌شود با ارائه آگاهی و پشتیبانی فکری، به افرادی که تصمیم به رعایت حجاب گرفته‌اند یا از تطبیق با محیط‌های خاص تحت فشار بوده‌اند، کمک کند تا بتوانند انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری پوشش سالم خود را آزادانه انتخاب کنند.

طالبی دارستانی اظهار کرد: در این مسیر تاکید بر حفظ شان و شخصیت بانوان گرامی است، بنابراین جلسات مشاوره و حمایت روان‌شناختی در این کلینیک به صورت کاملا محرمانه، با لحاظ تصمیم مراجعان و در محیطی غیرقضاوتی برگزار می‌شود تا بانوان مراجعه کننده با اطمینان خاطر و امنیت روانی کامل بتوانند دغدغه‌ها و مسائل خود را بیان کنند.

وی عنوان کرد: برنامه‌های این کلینیک شامل دوره‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب در زمینه فلسفه و ارزش‌های حجاب، نقش آن در تقویت هویت فردی، و مهارت‌های روانی برای مقابله با فشار‌های پنهان اجتماعی است که این دوره‌ها به منظور افزایش آگاهی و تقویت توانایی تصمیم‌گیری افراد برگزار می‌شوند و به افراد کمک می‌کنند تا با تکیه بر ارزش‌های انسانی خود، با چالش‌های پیرامون حفظ حجاب در محیط‌های مختلف اجتماعی مواجه شوند و از سوی دیگر، این مرکز با هدف بهبود سلامت روان افرادی که به دلیل عدم انطباق با محیط‌های اجتماعی دچار استرس یا تناقض درونی شده‌اند، برنامه‌های کارگاهی با رویکرد تقویت خودباوری و پذیرش تفاوت‌ها را در دستور کار دارد.

طالبی دارستانی گفت: در این راستا خانواده‌ها نیز می‌توانند از خدمات مشاوره این کلینیک بهره‌مند شوند تا با ایجاد همدلی و حمایت، به عزیزان خود کمک کنند تا در مسیر تصمیمات فرهنگی و شخصی خود، از نظر روانی و محیط تربیتی پشتیبانی شوند و این کلینیک با همکاری سازمان‌های فرهنگی و اجتماعی شروع به کار خواهد کرد و در نظر دارد تا با تمرکز بر ارزش‌های اسلامی و ایرانی، فضایی برای آگاهی‌بخشی و حمایت از انتخاب آگاهانه پوشش سالم فراهم آورد.

اخبار مرتبط:
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

عقب‌نشینی پهپاد جاسوسی MQ-۴C آمریکا از حریم هوایی ایران / نیروی هوافضای سپاه: نیرو‌های مسلح در برابر حملات دشمنان کاملا آماده هستند
عقب‌نشینی پهپاد جاسوسی MQ-۴C آمریکا از حریم هوایی ایران / نیروی هوافضای سپاه: نیرو‌های مسلح در برابر حملات دشمنان کاملا آماده هستند

العالم به نقل منابع ایرانی نوشت: یک پهپاد جاسوسی آمریکا پس از رهگیری توسط جنگنده‌های F-14 و پهپادهای شناسایی ایرانی از حریم هوایی ایران دور شد اما العالم، شبکه عرب زبان صداوسیما، خبر خود درمورد عقب نشینی پهپاد آمریکا را حذف کرد.

سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند
سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند

سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه سدهای کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند، گفت: اکنون حجم مفید مخزن سد کرج به حدود نصف کاهش یافته که بخش زیادی از آن هم حجم مرده و رسوبات است. سد لار نیز تقریبا خشک شده و سدهای لتیان، طالقان، ماملو با کاهش ۴۶ درصدی بارش نسبت به نرمال و ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است