به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام محسن مظاهری در جلسه کارگروه بهداشت ودرمان استان اصفهان اظهار کرد: ستاد امربه معروف ونهی از منکر به جهت پیاده سازی اصل ۸ قانون اساسی مبنی بر امربه معروف و نهی ازمنکر مردم بر دولت (حاکمیت) و مطالبه گری از دستگاهها، بستر این کار را در غالب سامانه سو به وجود آورده و مطالبات مردم را پیگیری میکند که این امر باعث امید آفرینی در جامعه میشود.
به نوشته مهر؛ وی به سامانه هوشمند سو اشاره کرد و ادامه داد: سامانه هوشمند سو ابزاری برای ثبت گزارشات مردمی در مورد تخلفات ادارات ونهادها و همچنین اصناف ومطالبه گری برای اصلاح است که در اسرع وقت توسط دستگاههای ذی ربط به گزارشات مردم رسیدگی میشود.
وی در ادامه افزود: بهترین کسانی که میتوانند مشکلات دستگاههای اجرایی را اصلاح کنند خود مدیر و کارکنان آن دستگاه هستند.
دبیرستاد امربه معروف اصفهان به اهمیت پیشگیری اشاره کرد و بیان داشت: درمواجه با آسیبهای اجتماعی مهمترین کاری که باید انجام شود پیشگیری است و فرهنگ سازی در جلوگیری از آسیبها وظیفه همه مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی است.
وی به تشکیل کارگروهها اشاره کرد وافزود: تشکیل کارگروهها وآینده نگری در خصوص آسیبهایی که به وجود میآید باعث میشود تا با هم افزایی و همفکری از این آسیبها پیشگیری کنیم. باید بسترسازی در خصوص تخصصی شدن این کارگروهها فراهم شود.
حجت الاسلام مظاهری به احصاء معروفات ومنکرات در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: وظیفه شورای امربه معروف ونهی از منکر در مراکز بهداشتی و درمانی احصاء معروفات ومنکرات است که در راستای تقویت معروفات و برطرف شدن منکرات در این حوزه در این کارگروهها به صورت تخصصی بحث تبادل نظر صورت بگیرد.
وی به آسیبهای احتمالی برای کارمندان اشاره کرد و افزود: آسیبهایی در خصوص کارمندان و کارکنان وجود دارد که باید در خصوص این آسیبها پیشگیری کرد. ازجمله در حوزه طلاق در دستگاهها وجود دارد که پیشگیری آن با اصلاح محیط کاری و تفکیک محل فعالیت خانمها و آقایان از همدیگر است، باید برای مساله اختلاط که در محیط کار وجود دارد در راستای تحکیم خانوادهها و جلوگیری از آسیبهای آن تمهیداتی صورت گیرد.
دبیر ستاد امربه معروف اصفهان افزود: یکی از منکراتی که در حوزه بهداشت ودرمان وجود دارد و باعث نارضایتی مردم هم شده هدیههای غیر رسمی بعضی از پزشکان و متخصصان جراح است که برای درمان از افراد دریافت میکنند که غیر قانونی است و یک معضل بسیار مهمی در این حوزه است. پیشگیری این موضوع اصلاح نرم حق الزحمه پزشک و جراح است که باید نظام پزشکی و علوم پزشکی در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند
وی گفت: مشاوره مذهبی در مراکز درمانی بسیار در روحیه بیمار تأثیرگذار است که این مشاورهها باعث امید آفرینی در امر درمان میشود که باید تقویت شودبه گونهای که مشاوره معنوی و مذهبی جزئی از مراحل درمان باشد.