کد خبر : 323012
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - 22:45
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

گردشگری منبعی برای خلق ثروت در استان اصفهان شود

استاندار اصفهان گفت: صنعت گردشگری به عنوان منبعی برای خلق ثروت در استان اصفهان استفاده شود.

گردشگری منبعی برای خلق ثروت در استان اصفهان شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی نژاد ظهر جمعه در حاشیه رویداد گردشگری در مشهد اردهال در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در توسعه و رونق اقتصادی اظهار کرد: شهری مثل کاشان با بیش از هفت هزار سال اصالت دارای آثار متعدد فرهنگی و تاریخی است که از این بین ۳۱۳ اثر ثبت ملی شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه کاشان یکی از مناطق استان اصفهان است که دارای پتانسیل‌های فراوانی در توسعه گردشگری است، ابراز کرد: گردشگری یکی از اولویت‌های مهم استان اصفهان است که باید بیش از پیش توسعه یابد.

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم ورود خیران در توسعه گردشگری استان تصریح کرد: استان اصفهان در برخی از شهرها دارای بافت تاریخی و قدیمی است که باید این مناطق برای محل هوایی برای بازدید گردشگران تبدیل شود.

وی با اشاره به لزوم توسعه گردشگری در روستاها تصریح کرد: خوشبختانه این موضوع در کاشان محقق شده است و روستاهایی به عنوان روستای هدف گردشگری تعیین شده است.

جمالی نژاد افزود: ظرفیت‌های گردشگری در استان اصفهان و شهرستان کاشان درخشان است و از این فرصت و صنعت گردشگری می‌توان به عنوان منبعی برای خلق ثروت در استان استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه توسعه گردشگری باعث ایجاد و توسعه اشتغال می‌شود، خاطرنشان کرد: از این رو لازم است تمام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان در راستای اهداف تعیین شده برای توسعه گردشگری اقدام کنند.

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم تعامل و همکاری با استان‌های همجوار برای توسعه گردشگری افزود: امیدواریم با اجرایی شدن طرح‌های توسعه گردشگری شاهد رشد بیش از پیش صنعت گردشگری در استان اصفهان و کل کشور باشیم.

اخبار مرتبط:
طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است
طغیانی: برنامه‌ریزی برای صادرات داخلی و خارجی گز اصفهان ضروری است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تولید و عرضه داخلی و صادرات خارجی شیرینی گز اصفهان به عنوان میراث ناملموس نصف جهان تاکید کرد.

تندباد ۹۰ کیلومتر بر ساعت ۴۳ درخت را در اصفهان انداخت
تندباد ۹۰ کیلومتر بر ساعت ۴۳ درخت را در اصفهان انداخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از سقوط ۴۳ درخت در استان اصفهان به دلیل وضعیت تندبادی با سرعت ۹۰ کیلومتر در ساعت خبر داد.

رکورد اهدای خون در اصفهان شکست
رکورد اهدای خون در اصفهان شکست

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از رکوردشکنی اهدای خون در این استان در روز یکشنبه ۷ اردیبهشت به دنبال حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و اعلام نیاز به خون خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است