به گزارش سایت خبری مدارا؛ ساره گلی عصر یکشنبه با اشاره به رسالتهای بنیاد نخبگان در سطح استان اصفهان اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف بنیاد، شناسایی و تعیین اولویتهای استان است. این اولویتها با هدف ارتقای توانمندیهای محلی و استانی تعریف شده و از طریق هیئتهای اندیشهورز مورد بررسی قرار میگیرند.
به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: این هیئتها پس از بررسی موضوعات، طرحهای عملیاتی و اجرایی (به اصطلاح صنعتی RFP) را تدوین میکنند. سپس با توجه به نقش مدیریت استانی، شرایط برای اجرایی کردن این طرحها مهیا میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان خاطر نشان کرد: بنیاد نخبگان با توجه به رسالتهای خود میتواند اولویتهای شهرستانها را نیز شناسایی کرده و در راستای اولویتهای کلی استان، اندیشهورزی و برنامهریزی لازم را انجام دهد.
وی همچنین به ساختار چابک این مجموعه اشاره کرد و گفت: بنیادها و معاونتهای علمی باید سیستمی چابک و کارآمد باشند. ایجاد شعبه یا نمایندگی در شهرستانها برای بنیاد نخبگان ممنوع است، اما میتوان نمایندهای از شهرستانها داشت که بهصورت مستقیم با بنیاد در ارتباط باشد.
ساره گلی بیان کرد: این نماینده نباید از یک قشر خاص باشد و باید توانایی حمایت از تمامی اقشار را داشته باشد؛ همچنین میتوان یک شورای محلی تشکیل داد که دبیر آن شورا با بنیاد ارتباط مستمر داشته باشد.
وی اضافه کرد: آمادگی داریم تا بهصورت حضوری یا آنلاین در جلسات هفتگی با نمایندگان شهرستانها در ارتباط باشیم.
رئیس بنیاد نخبگان اصفهان افزود: بنیاد نخبگان عضو ندارد اما بر اساس تسهیلات و طرحهایی که ارائه میدهد، آمار تقریبی از افراد تحت پوشش خود دارد.
به گفته گلی، تاکنون حدود پنج هزار نفر از تسهیلات بهرهمند شدهاند که از این تعداد، ۲۵۰۰ نفر دانشآموخته هستند و اکنون مشغول به کار شدهاند؛ همچنین، ۲۵۰۰ نفر دیگر نیز شامل دانشآموزان و دانشجویان میشوند.