به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین شواخی اظهار کرد: نیروهای یگان حفاظت اداره محیط زیست حین گشت و کنترل در ارتفاعات منطقه بُزنی و روستای آونج اردستان متوجه صدای چند گلوله میشوند که بلافاصله اقدام به بررسی منطقه میکنند.
به نوشته ایسنا ؛ وی افزود: پس از اقدامات به عمل آمده نیروهای این اداره شکارچیان را در فاصلهای دور مشاهده میکنند و سریعاً درخواست نیروهای کمکی از فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان میکنند.
رئیس اداره محیطزیست اردستان با اشاره به نحوه چگونگی رد زنی شکارچیان، گفت: پس از تعقیب و مراقبت خودرو حامل شکارچیان و بسته شدن مسیرهای خروجی حوزه استحفاظی توسط پرسنل نیروی انتظامی، نیروهای این اداره مشاهده کردند شکارچیان پس از آنکه عرصه را بر خود تنگ دیدند، در مسیر فرار اقدام به بیرون انداختن لاشههای شکار و دیگر ادوات شکار کردند.
شواخی با شرح چگونگی تعقیب خودرو حامل شکارچیان، تصریح کرد: با توجه به فاصلهای که با خودرو شکارچیان وجود داشت، آنها از تاریکی شب استفاده کردند و در مسیر دو نفر از ماشین پایین و به بیابان فرار کردند و مجدد خودرو متواری شد که در نهایت حوالی روستای باقرآباد خودرو متوقف شد.
وی خاطرنشان کرد: پس از بازرسی از خودرو متوقف شده و همچنین جمعآوری اقلامی که از خودرو به بیرون پرتاب شده بود، تعداد ۱۷ عدد فشنگ ساچمه و چهارپاره، لاشه دو رأس میش وحشی و دیگر ادوات شکار و مدارک هویتی شکارچیانی که فرار کرده بودند کشف و ضبط شد.
رئیس اداره محیط زیست اردستان، اضافه کرد: با توجه به تاریکی شب گشت و کنترل برای پیدا کردن دو شکارچی متواری شده بینتیجه ماند ولی با هماهنگی دادستان عمومی اردستان دستور بازداشت راننده صادر و به همراه خودرو توقیفی جهت رسیدگی به پرونده، توسط مأمورین نیروی انتظامی به کلانتری روستای بغم منتقل شدند.
شواخی بیان کرد: با توجه به اینکه یک نفر از شکارچیان دستگیر شد، با صلاحدید قاضی پرونده آن دو نفر دیگر نیز باید خود را به دستگاه قضایی معرفی کنند.
وی در خصوص میزان جریمه شکار اینگونه از جانوران وحشی، توضیح داد: بر اساس مصوبه جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست بهای جانوران وحشی از لحاظ مطالبه ضرر و زیان شکار غیرمجاز هر رأس قوچ وحشی مبلغ ۹۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و بر اساس تبصره ۵ مصوبه مذکور در صورتی که گونه شکار شده ماده باشد ضرر و زیان هر رأس مبلغ ۲۹۶ میلیون تومان و سه برابر گونه نر تعیین شده است.