به گزارش سایت خبری مدارا: حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگویی تفصیلی با «شفقنا» بیان کرد: در موضوع به کارگیری افراد دو تابعیتی برخی نمایندگان روی یک شخص حساسیت دارند که سیاسی است، وگرنه مصادیق تخلف متعدد است. خواهشم از نمایندگان مجلس این است که دعوای سیاسی را کنار بگذارند. یکی از نمایندگان نسبت به شخصی خیلی حساس است که فرزندانش فلان است، اما همان نماینده مجلس نسبت به مسئول دیگری میگوید نه اجازه بدهید بماند نیازش داریم. اگر او دو فرزندش خارج از کشور است، آن دیگری چهار فرزندش خارج از کشور است.
وی افزود: اخیراً شنیدم یکی از شهردارهای یکی از شهرهای بزرگ فرزندانش تابعیت آمریکا دارند و به ایران نمیآیند، اما سال هاست شهردار یکی از شهرهای بزرگ است، این خلاف قانون است و کسی هم جلوی آن را نمیگیرد. گاهی اوقات بعضی نمایندههای مجلس روی برخی حساسیت بیشتری دارند که مسلم است مساله سیاسی است وگرنه مصادیق تخلف متعدد است. مصوبه مجلس این است که نظارت کنند و جلوی آن بگیرند. مقداری دعوا سیاسی و حزبی است که بسیار در تقنین خطرناک است، اما شورای عالی انقلاب فرهنگی دغدغه دیگری دارد که استفاده از نخبگان است.
وی معتقد است: شواهد نشان میدهد که برخی از مصوبهها نتیجه عکس داده است، معتقدیم بخش عمده مساله حجاب فرهنگی و تربیتی است، مساله حجاب ۱۰ محور دارد و برخی فقط محور انتظامی و قضایی آن را میبینند که ساحت مساله در چنین مرحلهای است نه اینکه آغاز و انجام کار این باشد. برخی دستگاهها که شورای عالی انقلاب فرهنگی اختیار راهبری به آنها داده، تصمیم گرفته بودند از این شیوهها بیشتر استفاده کنند و نتیجه برعکس شد و بعضی افراد حتی با لجاجت دست به رفتارهای خلاف میزدند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه تأکید کرد: در موضوعاتی که اجماعی باشد و با روش عقلانی رفتار شود، اصلاح صورت میگیرد نه اینکه هر کسی نسخهای درست کند و کلینیک راه بیندازد! این دسته از اقدامات تبعاتی دارد که قطعاً آسیبزایی آن بیشتر از آسیب زدایی است.
خسروپناه در بخش دیگری از این مصاحبه به موضوع کنکور نیز اشاره کرد و گفت: این مساله محل بحث است که تاثیر معدل در کنکور ۴۰ یا ۵۰ یا ۶۰ درصد باشد؛ در این زمینه هم اختلاف نظر وجود دارد، اما اینکه معدل تاثیر داشته باشد، محل بحث نیست. اینکه کنکور به طور کامل حذف شود فعلاً چنین تصمیمی در شورا مطرح نیست.