کد خبر : 325584
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ - 21:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

جو اصفهان تا عصر جمعه پایدار است / آغاز بارش‌ها از شنبه

کارشناس مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: وضعیت جوی اصفهان تا عصر روز جمعه در شرایط پایدار پیش بینی شده است.

جو اصفهان تا عصر جمعه پایدار است / آغاز بارش‌ها از شنبه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا رفیعی با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: بررسی این نقشه‌ها بیانگر حاکمیت جوی پایدار تا عصر روز جمعه است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: بر این اساس شاهد افزایش آلاینده‌های جوی در مرکز استان و مناطق صنعتی خواهیم بود.

کارشناس مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه از بعد از ظهر روز جمعه ورود سامانه جوی و به دنبال آن وزش باد و بارش‌های پراکنده از سمت غرب در استان پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: این سامانه تا روز یکشنبه در استان فعال خواهد بود و اوج فعالیت آن نیز اوایل هفته آینده پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه به دنبال ورود این سامانه بعد از ظهر روز شنبه بارش پراکنده در شهر اصفهان پیش بینی شده است، ادامه داد: پیش بینی‌ها مبنی بر این است که این سامانه در شرق، شمال و جنوب استان بارش‌های خوبی را به همراه داشته باشد.

رفیعی در خصوص وضعیت دمایی استان اصفهان نیز ابراز کرد: روند کاهش دما به صورت ثابت تا فردا ادامه دارد و افزایش جزئی دما برای روز جمعه پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت دمایی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده نیز گفت: در این بازه زمانی دما ۱۵ نقطه استان زیر صفر پیش‌بینی شده است و بوئین میاندشت با دمای منفی چهار درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
تکلیف بدهی معوقه ذوب‌آهن اصفهان به تامین اجتماعی مشخص شد
تکلیف بدهی معوقه ذوب‌آهن اصفهان به تامین اجتماعی مشخص شد

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از تقسیط بدهی معوقه شرکت ذوب آهن به بیمه تامین اجتماعی در این ستاد خبرداد.

«نخستین کنفرانس ملی کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» در اصفهان برگزار می‌شود
«نخستین کنفرانس ملی کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» در اصفهان برگزار می‌شود

«نخستین کنفرانس ملی دوسالانه کاربرد هوش‌مصنوعی در کنترل ترافیک» ششم تا هشتم اسفندماه سال جاری به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود.

کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه راهداری اصفهان
کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه راهداری اصفهان

آئین کلنگ زنی و بهره برداری از ۱۰ پروژه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان همزمان با دهه فجر با حضور رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است