کد خبر : 329192
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - 10:46
چاپ

کیهان درباره آتش سوزی در آمریکا: اگر پول‌هایشان را در غزه و اوکراین خرج نکرده بودند، این وضع را نداشتند

روزنامه کیهان آتش‌سوزی بزرگ کالیفرنیا را شاهد آورده تا بگوید که دیدید آمریکا خیلی هم بزرگ نیست. همچنین مدعی شده که رسانه‌های اصلاح‌طلب خبر این آتش‌سوزی را سانسور کرده‌اند؛ چون همیشه غرب را قهرمان می‌خواهند!

کیهان درباره آتش سوزی در آمریکا: اگر پول‌هایشان را در غزه و اوکراین خرج نکرده بودند، این وضع را نداشتند

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «۳ نکته درباره آتش‌سوزی لس‌آنجلس» به حریق گسترده در کالیفرنیا و ضعف مدیریتی در اطفاء آن پرداخته است.

این روزنامه در این زمینه نوشت: ۱. آنچه در لس‌آنجلس رخ داد، یک هشدار به همه است. هشدار نسبت به این امر مهم که، اولا محیط زیست و مسئله خشکسالی، یک مسئله فانتزی و از سر شکم‌سیری نیست و ثانیا، تا کار از کار نگذشته همه کشور‌های دنیا از جمله کشور عزیز خود ما باید برای آن چاره‌ای بیندیشند.

۲. مهرماه سال ۹۹ بود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا طی نشستی مطبوعاتی در کاخ سفید گفت: «۸ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کرده‌ایم، ولی آنچه دیدیم، تابوتِ سربازان ما بود و این شرم‌آور است.» او در سال ۹۵ هم گفته بود «نظام آموزش و پرورش ما دیگر کارایی ندارد و بیست تریلیون بدهی داریم که بیشتر از هر زمان دیگر است. زیرساخت‌های آمریکا در وضع خوشایندی نیست و نظام آموزش و پرورش هم کارایی خود را از دست داده است…» جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا نیز طی ۱۵ ماهی که از جنگ غزه می‌گذرد، چیزی بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار صرف کمک به رژیم صهیونیستی کرده است و طی سه سال گذشته نیز رقمی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار به اوکراین و زلنسکی کمک کرده است.

 حالا این اعداد و ارقام و اخبار را که منبع انتشار آنها، خود غربی‌ها و مقامات رسمی‌شان است، بگذارید کنار اظهارات اخیر رئیس آتش‌نشانی لس‌آنجلس که گفته است: «بودجه ندارم!» او می‌گوید، کاهش بودجه اداره تحت امرش، باعث کاهش توانایی آتش‌نشانی و اختلال در فعالیت آن در مهار آتش‌سوزی شده است. خانواده ترامپ هم اعتراض کرده است که اگر آن همه پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به زلنسکی نمی‌دادیم، (از کمک نجومی مالی و تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی نام نمی‌برند!) امروز شاهد این افتضاح و رسوایی نبودیم.

۳. بخشی از طیفی که در ایران آنها را «غرب‌زده» می‌نامند، دیروز شنبه اخبار این آتش‌سوزی عظیم و خسارت‌بار را در صفحات نخست خود به طور کامل «سانسور» کردند. دلیل این امر در خوش‌بینانه‌ترین حالت این است کارشان غیرحرفه‌ای است و کار رسانه را بلند نیستند! اما این امر می‌تواند دلایل دیگری هم داشته باشد. واقعیت این است که برخی در ایران، غربی‌تر از خود غربی‌ها هستند. چرا که امروز، بزرگ‌ترین انتقادات علیه بی‌کفایتی نظام سیاسی حاکم بر آمریکا در مهار این آتش‌سوزی را همین کارشناس غربی و رسانه‌هایشان می‌کنند. اما غربگرایان ما، غرب را «همیشه قهرمان، پیروز و موفق» می‌خواهند.

این روزنامه اصولگرا در پایان افزوده است: ترامپ با شعار «آمریکا را دوباره بزرگ می‌کنیم» به پیروزی رسید. «آمریکا را دوباره بزرگ می‌کنیم» یعنی اولا؛ آمریکا بزرگ نیست و ضعیف شده است و ثانیا؛ مردم آمریکا هم این واقعیت را پذیرفته‌اند که اگر نپذیرفته بودند، به آن رای نمی‌دادند. اما غربگرایان ما این واقعیت را نمی‌توانند بپذیرند!

اخبار مرتبط:
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند

وزیر خارجه عمان اعلام کرد: مذاکرات امروز ایران و آمریکا بر تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی بر پایه احترام متقابل و تعهدات پایدار تأکید کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند. او در ادامه افزود:مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا به طور موقت برای سوم ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد
عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در پایان دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی را درباره روند مذاکرات ارائه کرد.

تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس افزایش یافت
تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان دقایقی پیش گفت: تعداد فوتی‌های حادثۀ بندر شهید رجایی به ۵ نفر رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است