کد خبر : 329607
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - 14:11
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

گلایه کوهکن از ادبیات تند کوچک زاده علیه دولت/ FATF با مجوز رهبری قرار است دوباره بررسی شود

محسن کوهکن گفت: بنده زمانی که عضو هیأت رئیسه مجلس بودم، نمایندگان دو دو می کردند، خدمت مقام معظم رهبری رفتیم و ایشان فرمودند که نباید کسی از تریبون مجلس سر و صدا کند، باید نمایندگان وقت بگیرند و صحبت منطقی کنند.

گلایه کوهکن از ادبیات تند کوچک زاده علیه دولت/ FATF با مجوز رهبری قرار است دوباره بررسی شود

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: «قالیباف عزیز من در جبهه شاگرد تو بودم. احتمال نمی دهی که می خواهند مملکت را توی بغل آمریکا هول بدهند؟ آقای عبدالعلی زاده اگر این حرفها را جلوی مردم تبریز می زد مردم تبریز دهانش را خرد می کردند. ملت ایران! اینها می خواهند کشور را به آمریکا بفروشند. من به عنوان یک مالیات دهنده ایرانی راضی نیستم که یک قران از مالیات من قبل از اینکه خرج غزه شود برود برای لس آنجلسی های پفیوز خرج شود. همه شان می خواهند افتخار کنند که ما دلمان برای لس آنجلس سوخت. ما یکسال است که برای مردم غزه خون به دل شدیم. آقای قالیباف تو جلودار مایی. امید ما به تو است. جلوی اینها بایست.»

این ها بخشی از جملاتی است که امروز، مهدی کوچک زاده، نماینده تهران از تریبون مجلس فریاد زد و گفت.

استفاده از الفاضی که جامعه احساس کند، حکم توهین و تحقیر دارد، اشتباه است

ادبیات تند کوچک زاده و هم طیفان او چند وقتی است که با انتقادات زیادی از سوی اهالی سیاسی به خصوص اصولگرایان همراه شده است. در این میان، محسن کوهکن، فعال سیاسی اصولگرا و نماینده ادوار مجلس، در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره ادبیات تند نمایندگان مجلس گفت: من چند دوره نماینده مجلس بوده ام، شما در تمام ادوار مجلس را هم بگردید، نمایندگان مانند دولت و قوه قضائیه نیستند که در طول هم بوده و رئیس اجازه حرف زدن یا نزدن به آنان بدهد. مجلسی ها در عرض یکدیگر هستند و هیچ کس نماینده تر از آن یکی نیست.

حفظ احترام آقایان واجب است

کوهکن گفت: من و آقایانی که مدعی هستیم تابع رهبری هستیم، باید به این شیوه رفتار کرده و در کمال شهامت و بدون رودربایستی، انتقاد کنیم اما حفظ احترام آقایان واجب است.

این نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: ما وقتی هیاهو را تعریف می کنیم، می گوییم هیا و هو. یک زمانی می خواهیم نگاه زودگذر و سطحی داشته باشیم، همان واقع را چه مثبت و چه منفی تحلیل و تفسیر می کنیم اما اگر بخواهیم تحقیق اساسی و بنیادی داشته باشیم، باید به اموری که ریشه این بحث ها هست، بپردازیم.

رهبری از اختیارات خود برای کمک به همه دولت ها استفاده می کنند

وی با اشاره به مطرح شدن دوباره پرونده FATF گفت: این پرونده در مجلس دهم مطرح شد، رأی نیاورد و طی رفت و آمدی در دستور کار مجمع تشخیص قرار گرفت. چند سالی طول کشید و بایگانی شد اما دولت درخواست بررسی دوباره آن را داشته و از رهبری مجوز گرفته است. همه این ها اعمال حق قانونی است. مشی رهبری هم چنین است که از اختیارات خود برای کمک به همه دولت ها استفاده می کنند. هیچ گاه نبوده که رهبری یک نقطه نظری داشته باشند و مانع باشند. موقوع درخواست و مجوزی از ایشان صورت گرفته، مورد عنایت قرار دادند.

کوهکن با اشاره موافقان و مخالفان پرونده FATF بیان کرد: همه می دانند که درباره این پرونده موافقان و مخالفانی وجود دارد. البته استدلال های همگی صددرصد متنقن نیست و هر کدام ایراداتی دارد. نهایتا راه درست این است که همگی علی رغم نقطه نظرات مطرح شده، به خروجی مجمع تشخیص تن بسپارند.

ملتهب شدن فضا باعث می شود که بحث های کارشناسی عمیقی صورت نگیرد

فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به حاشیه سازی برخی افراد تصریح کرد: مشخص است که سیاست های کلی و کلان در کجا تعیین می شود. رئیس جمهوری هم اشاره کردند که برای این پرونده اجازه کردند تا دوباره بررسی شود. نظرات افراد و دیدگاه های مختلفی در این باره بیان می شود. آن هایی که سمت مشاور یا مسئولیت را دارند نباید عجله کنند. یعنی وقتی رئیس جمهوری یک قدم برداشته، مشاوران ۵ قدم رو به جلو نیایند و دغدغه ایجاد نکنند.

وی با تاکید بر حساسیت هایی که بر روی پرونده FATF و برجام وجود دارد گفت: ما باید واقع گرا باشیم و نباید خیلی خوش بین و یا خیلی بدبین باشیم. نباید شیوه هایی را که جو کشور؛ فضای رسانه و فضای مجازی را ملتهب می کند، انتخاب کنیم. ملتهب شدن فضا باعث می شود که بحث های کارشناسی عمیقی صورت نگیرد. همچنین می گویند که مشروح نظرات مجمع را علنی پخش کنید، این درست نیست.  یکی از نشانه های پایبندی به دموکراسی این است که اقلیت به نظر اکثریت تن بدهد.

کوهکن افزود: فلذا کسانی که در چنین جایگاهی هستند، نباید فضا را ملتهب کنند. من اگر رئیس جمهور بودم، یکی از معاونین یا مشاورینم فضا را التهاب می کرد، او را برکنار می کردم.

وی گفت: همچنین توضیحات رئیس مجلس منطقی بوده و گفته باید منتظر باشیم تا ببینیم مجمع تشخیص چه می گوید. بررسی حواشی یک چاه بی ته است.

اخبار مرتبط:
توضیحات سخنگوی دولت درباره منع حضور خاتمی در یک مراسم
توضیحات سخنگوی دولت درباره منع حضور خاتمی در یک مراسم

سخنگوی دولت گفت: امیدوار هستیم که حقوق شهروندی را بتوانیم آن گونه‌ای که شایسته مردم هست برای همه افراد فراهم کنیم، افرادی که نام‌آشنا‌تر هست یا آنهایی که گمنام‌تر هستند هیچ فرقی برای ما نمی‌کند همه شهروندان در برابر قانون با همدیگر برابر هستند.

پاسخ سخنگوی دولت به کوچک‌زاده: همه ما در یک جهان زیست می‌کنیم
پاسخ سخنگوی دولت به کوچک‌زاده: همه ما در یک جهان زیست می‌کنیم

مهاجرانی گفت: اصولا مراودات بین المللی در یک چارچوب‌هایی می‌گنجد. البته که تناقضی در این زمینه وجود ندارد. تاکنون کمک‌هایی از طرف دولت نسبت به مردم غزه و لبنان انجام شده است. اما خود مردم به شدت از مردم غزه و لبنان حمایت کردند.

واکنش آلمان به آزادی ناهید تقوی
واکنش آلمان به آزادی ناهید تقوی

وزیر خارجه آلمان روز سه شنبه نسبت به آزادی یک شهروند ایرانی، آلمانی واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است