کد خبر : 330017
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ - 20:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان: ۱۷۷ روز هوای سالم در اصفهان ثبت شده است

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت در سال جاری ۱۷۷ روز هوای سالم در اصفهان ثبت شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان: ۱۷۷ روز هوای سالم در اصفهان ثبت شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: با گذر امواج ناپایدار، امروز هوای اصفهان در وضعیت قابل قبولی قرار دارد. بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷۷ روز سالم و قابل قبول در اصفهان ثبت شده است. همچنین با احتساب ذرات معلق و محاسبه ازن به عنوان آلاینده ثانویه، تعداد ۱۲۱ روز سالم در این شهر به ثبت رسیده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: علل آلودگی هوای شهر اصفهان شامل عوامل طبیعی و انسان‌ساخت است که از جمله آن‌ها می‌توان به کم بارشی، پایداری جو، ذرات گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش بادی، آلاینده‌های ناشی از منابع ثابت و سیار، خودروهای شخصی، ناوگان حمل و نقل بار و مسافر، صنایع و کارگاه‌ها، نیروگاه‌ها و مصرف گاز شهری اشاره کرد.

شیشه فروش ادامه داد: در راستای کاهش آلودگی هوا، سند جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان تدوین و به تصویب شورای برنامه‌ریزی استان رسیده است. بر اساس این سند، ۱۵ دستگاه اجرایی موظف به اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه طی ۳ سال هستند و اداره کل حفاظت محیط زیست استان به عنوان ناظر بر اجرای وظایف هر بخش تعیین شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان تصریح کرد: برنامه‌ریزی لازم با تشکیل جلسات قرارگاه کاهش آلودگی هوا ادامه دارد و تیم‌های عملیاتی مجزا برای بهینه‌سازی واحدهای تولید آجر با همکاری ادارات مختلف در حال فعالیت هستند.

وی افزود: از جمله مهم‌ترین موارد اولویت‌دار در این سند می‌توان به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، توسعه خودروهای برقی، استانداردسازی صنایع آلاینده، عدم استفاده از سوخت مازوت و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد. همچنین، اجرای طرح‌های ترافیکی و تکمیل رینگ‌های ترافیکی شهری از دیگر اولویت‌های مندرج در سند است که نیاز به حمایت ملی دارد.

شیشه فروش در پایان تأکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست کشور باید در جهت افزایش اعتبارات مورد نیاز اداره محیط زیست اصفهان برای پایش مستمر منابع آلاینده و رفع مشکلات سامانه‌های ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا اقدام کند.

اخبار مرتبط:
آغاز طرح برخورد ویژه با تخلفات ناوگان عمومی باربری در اصفهان
آغاز طرح برخورد ویژه با تخلفات ناوگان عمومی باربری در اصفهان

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: طرح ویژه برخورد با تخلفات ناوگان عمومی باربری در راه‌های برون شهری استان اصفهان باهدف افزایش ایمنی عبور و مرور و پیشگیری از وقوع سوانح رانندگی آغاز شد.

سومین میدان بزرگ شهری اصفهان در منطقه ۱۴ احداث می‌شود
سومین میدان بزرگ شهری اصفهان در منطقه ۱۴ احداث می‌شود

طرح احداث سومین میدان بزرگ شهری به وسعت ۱۴ هکتار در منطقه ۱۴ نشست تخصصی بررسی مشارکت در تملک و ساخت پروژه‌های کلان حرم زینبیه تصویب شد.

جوان مبارکه‌ای در زاینده رود جان باخت
جوان مبارکه‌ای در زاینده رود جان باخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه شهروندان از شنا در زاینده رود خودداری کنند، گفت: روز گذشته یک جوان در حوضچه منشعب از زاینده رود در مبارکه جان باخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است