به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اینترنتی فراز نوشت: اخیرا علی خطیبی بهعنوان مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، از زیرمجموعه های ایمیدرو منصوب شده است.
اگرچه درمورد این انتصاب کمتر صحبتی در میان رسانهها و شخصیتهای اقتصادی به میان آمده، اما سوالات بسیاری درباره چرایی این اقدام عجیب وزارت صنعت وجود دارد که به راحتی نمی توان از کنار آن گذشت.
*صندوق ثروتمند و در سایه
صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی از زیرمجموعههای ایمیدرو به شمار میرود و زیر نظر معاون وزیر صنعت اداره میشود. این صندوق از صندوقهای ثروتمند کشور محسوب میشود و آخرین سرمایه ثبت شده برای آن بیش از یک هزار میلیارد تومان است. با این حال معمولا از نظرها دور است و صحبت زیادی از آن در رسانه ها دیده نمیشود.
علی خطیبی از همفکران جبهه پایداری و تندروهای اصولگراست که در دولت ابراهیم رئیسی به عنوان معاون اداری مالی وزیر علوم منصوب شده بود. حجت عبدالملکی، وزیر کار دولت رئیسی که اظهارات عجیب او درمورد ایجاد شغل با یک میلیون تومان و همین طور ساخت لامبورگینی توسط چند جوان ایرانی، حاشیه ساز شده بود، اخیرا یک کارگاه آموزشی بر پا کرده که در آن نام علی خطیبی نیز به چشم میخورد. هزینه شرکت در این کارگاه آموزشی به طور طعنه آمیزی سه میلیون تومان است.
*پایداری همچنان می تازد
تندروهای اصولگرا با وجود سروصدای فراوان خود علیه دولت چهاردهم، از هر فرصتی برای چنگ زدن به پست های کلیدی به ویژه پستهای مهم اقتصادی که از حساسیت زیادی روی آنها وجود ندارد، بهره میبرند. صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی نیز دقیقا از همین ویژگیها برخوردار است. محلی در سایه و مناسب اهالی سایه نشین که از چشم رسانهها و مردم دور است و البته از صندوقهای ثروتمند نیز به شمار میرود.
اتابک به تندروها باج میدهد؟
محمد اتابک تا قبل از انتخاب به عنوان وزیر صمت، هیچ گاه سمت اجرایی بالایی در کشور نداشته و عمدتا به عنوان یک مدیر در حوزه سیمان شناخته شده بود. با ورود او به وزارت صمت، حواشی هم از همان ابتدا به سراغ او آمد. حضور حمیدرضا عارف فرزند معاون اول رییسجمهور در مراسم معارفه محمد اتابک از همان آغاز، او را وارد حاشیه کرد. قطعی برق صنایع و مشکلات اقتصادی کشور نیز مزید بر علت شد تا فشارها بر او افزایش یابد و حتی شایعه استیضاح او نیز مطرح شد. در چنین شرایطی به نظر میرسد اتابک به هر ترتیب ممکن به دنبال تعامل با تندروها و تلاش برای راضی کردن آنهاست. انتصابهای عجیبی مانند علی خطیبی را شاید بتوان در همین راستا و نوعی باج دادن به تندروها قلمداد کرد.