به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالینژاد در جلسه مولدسازی با اشاره به آئیننامه اجرایی بند (خ) ماده (۲۰) قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه، اظهار کرد: این آئیننامه به منظور تسهیل و تسریع در اجرای پروژههای عمرانی و توسعهای تصویب شده و بر اساس آن، اجرای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای با همکاری خیرین و دستگاههای اجرایی به انجام میرسد.
به نوشته مهر؛ وی افزود: دستگاههای اجرایی موظفاند با همکاری سازمانهای مربوطه، طرحهای جدید، نیمهتمام و آماده بهرهبرداری تملک داراییهای سرمایهای را شناسایی کنند. جمالینژاد تصریح کرد: در صورتی که خیرین با پیشنهاد دستگاه اجرایی و موافقت سازمان، بیش از ۵۰ درصد هزینههای طرحها را تأمین کنند، از اعتبار مالیاتی حداقل ۲۵ درصد و حداکثر ۵۰ درصد هزینههای انجام شده برخوردار خواهند شد.
استاندار اصفهان ادامه داد: دستگاههای اجرایی باید فهرست طرحهای خود را به سازمان مربوطه اعلام کنند و سازمانها موظف هستند این اطلاعات را در پایگاه اطلاعرسانی خود منتشر کنند. بر این اساس، اعتبار مالیاتی به خیرینی اعطا میشود که شامل هزینههای انجام شده در پروژههای مشمول هستند.
جمالینژاد اضافه کرد: این آئیننامه فرصتی جدید برای خیرین فراهم میآورد تا با تأمین مالی پروژههای عمرانی، به توسعه زیرساختهای کشور کمک کنند. در واقع، این اقدام روند اجرای پروژهها را تسهیل کرده و سرعت تکمیل پروژههای نیمهتمام را افزایش میدهد.
وی تأکید کرد: در خصوص تکمیل پروژههای ناتمام استانها، پروژههایی که با بند (خ) ماده ۲۰ حل نشود، با استفاده از مولدسازی به نتیجه خواهد رسید؛ زیرا هدف اصلی، تکمیل پروژههای نیمهتمام و کاهش بار مالی دولت است.
مولدسازی به داراییهای دولت و اموال بلااستفاده آن اشاره دارد که سالها رها شده و با ارزشافزوده و بهرهوری پایین، استفاده مطلوبی از آنها صورت نمیگیرد. شناسایی و بهینهسازی این اموال، از اهداف اصلی این طرح به شمار میرود.