کد خبر : 332807
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 14:23
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

پزشکیان: فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد‌، اما این طور نیست / همه باید خون دل بخوریم و زحمت بکشیم

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد‌ اما این طور نیست، گفت:‌ ما قادریم با قدرت به قله برسیم و در همه حوزه ها در منطقه اول باشیم.

پزشکیان: فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد‌، اما این طور نیست / همه باید خون دل بخوریم و زحمت بکشیم

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: مسعود پزشکیان در آیین افتتاح پروژه‌های صنعتی و معدنی کرمان با بیان اینکه برای حل همه مشکلات باید دست در دست هم دهیم، اظهار داشت: در مسیر حرکت به سمت کرمان ظرفیت‌های فراوانی در این استان دیدم که باید زنجیره ارزش افزوده را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه از هم اکنون باید به فکر آیندگان باشیم، افزود: از هم‌اکنون باید به فکر آینده باشیم و سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف ایران را افزایش دهیم؛ قرار نیست هر چه داریم بخوریم و مصرف کنیم و به فکر آینده نباشیم؛ ما قادریم مشکلات را حل کنیم به شرط اینکه به جلو حرکت کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر به وضع موجود قانع باشیم مشکلی حل نخواهد شد؛ ما قادریم در ایران کار‌های بسیار بزرگی انجام دهیم به شرط اینکه نگاه بلند داشته باشیم؛ چشم‌انداز مقام معظم رهبری عملیاتی نشد واگر اجرایی شده بود امروز در منطقه اول شده بودیم.

پزشکیان با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد، تصریح کرد: امروز هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم؛ می‌توانیم بهترین کشور منطقه باشیم؛ ظرفیت‌های بسیار بالایی داریم به شرط آن که نگاه همه مسئولان تغییر کند و قادریم وضعیت فعلی را عوض کنیم.

وی با بیان اینکه دشمنان فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد، اما این طور نیست؛ ادامه داد: ما قادریم با قدرت به قله برسیم و در همه حوزه‌ها در منطقه اول باشیم لذا همه باید خون دل بخوریم و زحمت باید کشید.

رئیس جمهور تاکید کرد: امروز به معنای واقعی به کار و جهاد تلاش داریم؛ تغییر در ایران شدنی است چرا ظرفیت‌های فراوانی داریم و هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم و ما مصمم به تغییر هستیم و با کمک مردم و همه مدیران شدنی است.

اخبار مرتبط:
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند
وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند

وزیر خارجه عمان اعلام کرد: مذاکرات امروز ایران و آمریکا بر تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی بر پایه احترام متقابل و تعهدات پایدار تأکید کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند. او در ادامه افزود:مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا به طور موقت برای سوم ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد
عراقچی: دور بعدی مذاکرات احتمالا شنبه است/از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/در موضوعات کلان و جزئیات اختلاف وجود دارد

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در پایان دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی را درباره روند مذاکرات ارائه کرد.

وزیر کشور عازم بندر شهید رجایی شد
وزیر کشور عازم بندر شهید رجایی شد

وزیر کشور برای بررسی حادثه بندر شهید رجایی، عازم بندرعباس شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است