کد خبر : 333235
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 10:34
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کمیسیون امنیت ملی مجلس: مذاکره با آمریکا ممنوع نیست، بلکه مضر است

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای راجع به مذاکره با آمریکا، عنوان کرد: مذاکره با رژیم آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. در واقع، مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است.

کمیسیون امنیت ملی مجلس: مذاکره با آمریکا ممنوع نیست، بلکه مضر است

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای راجع به مذاکره با آمریکا، عنوان کرد: مذاکره با رژیم آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. در واقع، مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است.

بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

ملت بزرگ و قهرمان ایران

در روابط خارجی با کشورهای دیگر، تأمین منافع ملت ایران، مهم‌ترین اصل حاکم بر آن است و مسئولین باید از تمام ابزار ممکن جهت استیفای منافع ملت استفاده کنند. یکی از آن ابزارها، مذاکره با کشورهای دیگر است.

روشن است که تنها قید قابل تصور، ضربه به منافع ملت است، یعنی اگر استفاده از مذاکره در مواجهه با یک کشور خاص، موجب تحمیل خسارت به منافع ملت ایران گردد، تمسک به آن، توجیه‌پذیر و عاقلانه نخواهد بود.

بر این اساس، با عنایت به این‌که تقریباً در تمام موارد، مذاکره با کشور استکباری و حامی تروریست‌ها یعنی آمریکا، خسارت‌های گسترده‌ای را به منافع ملت ایران وارد کرده است، مذاکره با این کشور متخاصم، عاقلانه نخواهد بود. برای‌نمونه، پس از چندسال مذاکره جدی با آمریکا و وصول به توافقنامه برجام، ایران، تعهدات بسیار گسترده‌ای را متعهد شده است، از جمله، ایران متعهد شده است، رآکتور آب‌سنگین اراک را بتُن‌ریزی کند، سطح غنی‌سازی خودش را از ۲۰ درصد، به ۶۷/۳ درصد کاهش دهد، ذخایر بیش از ۱۰ تُنی خود را به ۳۰۰ کیلو کاهش دهد، محدودیت‌های گسترده در تحقیق و توسعه را بپذیرد، حق استفاده از سانترفیوژ بالاتر از نسل اول را نداشته باشد، سایت غنی‌سازی فردو را تعطیل و به سایت غیر غنی‌سازی تبدیل کند، مرکز جدید غنی‌سازی ایجاد نکند، تولید سانترفیوژها را تعطیل کند، و … به‌طوری‌که قریب به یکصد حق هسته‌ای از ملت ایران در برجام سلب شده است.

اما علی‌رغم اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در فواصل مختلف، ۱۵ بار تأیید کرده است که ملت ایران به تمام تعهدات خودش به‌طور کامل، عمل کرده است، در مقابل، رژیم آمریکا به هیچ‌کدام از تعهدات خود در رفع تحریم‌ها، عمل نکرده است بلکه بر آن‌ها افزوده و تحریم‌ها را از حدود ۶۰۰ مورد به چند هزار مورد علیه ملت ایران رسانده و در نهایت، از توافق‌نامه برجام خارج شده است.

در مواجهه با چنین موجوداتی، آیا می‌توان به آنها اعتماد کرد و دوباره با آن‌ها توافق دیگری امضا کرد؟ رژیمی که به هیچ تعهد خود پایبند نبوده و بارها در توافق با ملت ایران، تخلف کرده است و حتی در همین روزهای اخیر نیز تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع کرده است، آیا قابل اعتماد بوده و می‌توان توافق دیگری را با او امضا کرد؟

روشن است که مذاکره با رژیم آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. در واقع، مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است. به فرموده قرآن کریم، وعده‌های شیطان جز دروغ و فریب نیست: «یعدهم و یمنّیهم و ما یعدهم الشیطان الا غرورا» (نساء/۱۲۰) شیوه شیطان این است که وعده می‌دهد و سپس تخلف می‌کند: «و قال الشیطان لما قضی الامر إن الله و عَدَکم وعدَ الحق و و عدتُکم فأخلفتُکم».(ابراهیم/۲۲)

از سوی دیگر، حل مشکلات اقتصادی، با التماس از دشمن بدعهد و ظالم، میسر نیست، بلکه با نگاه به داخل، اعتماد به متخصصین داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، رونق تولید و راه‌اندازی کارخانه‌ها، مشارکت دادن مردم در تولید، تصمیم عاقلانه و کارشناسانه گرفتن، شرطی نکردن اقتصاد، ارتباط با کشورهای دوست و به‌ویژه همسایگان، و … میسر خواهد بود.

اخبار مرتبط:
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: طرفداران مذاکره با آمریکا یا عامل دشمن هستند و یا مشاعرشان را از دست داده‌اند
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: طرفداران مذاکره با آمریکا یا عامل دشمن هستند و یا مشاعرشان را از دست داده‌اند

سردار سالار ولایتمدار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هر وقت که ما به دشمن امتیاز دادیم یا ضعف داشتیم آنها همواره آمدن و همه ارزش‌ها را پایمال کردند و هیچ‌وقت براساس منافع ملی برای مردم ایران قدمی برنداشتند.

فاضل‌میبدی: عده‌ای می‌خواهند این دولت را ساقط کنند و دولت خودشان را روی کار بیاورند
فاضل‌میبدی: عده‌ای می‌خواهند این دولت را ساقط کنند و دولت خودشان را روی کار بیاورند

عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در مورد نحوه نظارت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بر رفتار و اظهارات ائمه جمعه تصریح کرد: خطبه‌هایی که برخی مواقع در مشهد، تهران و اصفهان ایراد می‌شوند، در نظام اخلال و اختلاف ایجاد می‌کند و متأسفانه دولت را زیرسوال می‌برد و تضعیف می‌کند.

باهنر: ترامپ اهل معامله است/ دولت سایه نباید چوب لای چرخ دولت مستقر بگذارد / من موافق پذیرش FATF هستم
باهنر: ترامپ اهل معامله است/ دولت سایه نباید چوب لای چرخ دولت مستقر بگذارد / من موافق پذیرش FATF هستم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رهبری تنها دستور داده‌اند که پذیرش FATF در مجمع تشخیص مجدد بررسی شود، نه اینکه بگویند FATF باید پذیرفته شود. من خودم موافق پذیرش FATF هستم، اما فکر می‌کنم به هر حال سایر دوستان که مخالفت دارند هم دلسوز کشور اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است