کد خبر : 333333
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 17:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه اصولگرا: پزشکیان روز گذشته ۲۰ بار نام رهبری را برد

سخنرانی روز ۲۲ بهمن رئیس‌جمهور ایران دکتر مسعود پزشکیان رشک‌برانگیز بود. نه فقط از جهت شاخص‌های وحدت داخلی که بسیار بر آن تکیه کرد و نه به‌خاطر نزدیک به بیست مرتبه اشاره به «رهبریت مقام معظم رهبری» و فصل‌الخطاب دانستن کلام و پیام رهبری، بلکه از جهت تبیین دقیق نکته‌ای مغفول در بین بسیاری از مردم که «اصولاً امریکا دنبال مذاکره نیست که ما در مقابل بخواهیم با ترامپ مذاکره بکنیم یا نکنیم».

روزنامه اصولگرا: پزشکیان روز گذشته ۲۰ بار نام رهبری را برد

به گزارش سایت خبری مدارا: سخنرانی روز ۲۲ بهمن رئیس‌جمهور ایران دکتر مسعود پزشکیان رشک‌برانگیز بود.

روزنامه جوان نوشت: نه فقط از جهت شاخص‌های وحدت داخلی که بسیار بر آن تکیه کرد و نه به‌خاطر نزدیک به بیست مرتبه اشاره به «رهبریت مقام معظم رهبری» و فصل‌الخطاب دانستن کلام و پیام رهبری، بلکه از جهت تبیین دقیق نکته‌ای مغفول در بین بسیاری از مردم که «اصولاً امریکا دنبال مذاکره نیست که ما در مقابل بخواهیم با ترامپ مذاکره بکنیم یا نکنیم».

حبذا به آقای رئیس‌جمهور که منطق و شجاعت و تدبیر را یکجا در یک سخنرانی جمع کرد. وقتی به یاد می‌آوریم برخی رئیسان‌جمهور پیشین را که چگونه در دوقطبی‌سازی با رهبری و جریان‌های اصیل سیاسی کشور، خیال امریکا را آسوده می‌کردند، باید به دکتر پزشکیان تبریک گفت که نرخ دلار و فشار بازار و اطرافیان بیمار او را نترساند و صریحاً گفت که «اگر امریکا واقعاً دنبال مذاکره بود، از این‌غلط‌ها نمی‌کرد» (اشاره به یادداشت ترامپ که از ایران تسلیم کامل خواسته است.)

اخبار مرتبط:
معین: امروز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم / عدالت اجتماعی که از آرمان‌های مهم انقلاب مردم بوده، رنگ باخته است
معین: امروز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم / عدالت اجتماعی که از آرمان‌های مهم انقلاب مردم بوده، رنگ باخته است

معین گفت: عدم اشتغال که یکی از چالش‌های اصلی اقتصاد بیمار ایران است باعث شده که نرخ بیکاری جوانان و دانش‌آموختگان دانشگاهی همچنان بالا باشد و سونامی مهاجرت نخبگان علمی و حتی مهاجرت توده‌وار را موجب گشته است.

سلیمی‌نمین: برخی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد
سلیمی‌نمین: برخی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد

عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا با بیان این که افرادی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد، گفت: مذاکره تحت شمشیر نه تنها مذاکره نیست، بلکه پذیرش اصول مذاکره نیز نیست. وقتی طرف مقابل به تحریم‌ها ادامه می‌دهد و سپس اعلام می‌کند که آماده مذاکره است، این یک نوع فریب است و به هیچ عنوان نمی‌تواند به عنوان مذاکره واقعی تلقی شود.

سردار نقدی: اگر یک کشور اروپایی ثابت کند که پیشرفت زنانش سریع‌تر از ایران بوده، دین خودم را عوض می‌کنم
سردار نقدی: اگر یک کشور اروپایی ثابت کند که پیشرفت زنانش سریع‌تر از ایران بوده، دین خودم را عوض می‌کنم

سردار نقدی گفت: همان سال ۱۴۰۱ که «زن، زندگی، آزادی» راه انداختند، گفتم اگر یک کشور اروپایی ثابت کند پیشرفت زنانش در عرصه‌های دانش، ورزش، هنر، سیاست و فناوری سریع‌تر از ایران بوده است، من دین خودم را عوض می‌کنم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است