کد خبر : 333541
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - 20:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان درباره تشدید فعالیت سامانه بارشی در مناطق غرب استان، هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح نارنجی هواشناسی زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و سبب خسارت‌های احتمالی شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

به نوشته مهر؛ برهمین اساس اداره کل هواشناسی اصفهان ساعتی پیش پیرو هشدار سطح زرد درباره ماهیت سامانه بارشی که امروز وارد استان می‌شود، با صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرد که از بعدازظهر چهارشنبه تا فردا پنجشنبه ۲۵ بهمن، رگبار برف و باران، مه آلودگی و کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، شکل گیری کولاک برف در گردنه‌ها پیش‌بینی می‌شود که شدت بارش در مناطق همجوار با استان چهارمحال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد است.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، بارش‌ها در مناطق جنوب و غرب استان به ویژه بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، دهاقان و فریدونشهر شدت دارد.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به اختلال در ناوگان حمل و نقل عمومی، لغزندگی جاده‌ها، انسداد گردنه‌های برف گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، کولاک برف، احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی، بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر هشدار داده است.

اداره کل هواشناسی اصفهان در ادامه به هموطنان توصیه کرده است که از سفرهای غیر ضروری، بویژه در گردنه‌های برف گیر طی پایان هفته خودداری کنند.

اداره کل هواشناسی اصفهان همچنین بر لزوم تجهیز خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی به ویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی و لزوم آمادگی نیروهای امدادی، راهداری و شهرداری‌ها، هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها و شهرها، پرهیز از تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها و پرهیز از قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه‌ها تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
تردد وسایل نقلیه سنگین در محور قدیم کاشان- قم ممنوع است
تردد وسایل نقلیه سنگین در محور قدیم کاشان- قم ممنوع است

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین از ظهر فردا پنجشنبه ۲۵ بهمن ممنوع می‌شود.‌

یک سنگاب در گذر تاریخی «کمرزرین» اصفهان کشف شد
یک سنگاب در گذر تاریخی «کمرزرین» اصفهان کشف شد

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان از کشف یک سنگاب در گذر تاریخی «کمرزرین» این شهر خبر داد.

بیش از ۳ میلیون جوان به نجاتگران هلال احمر ایران پیوستند
بیش از ۳ میلیون جوان به نجاتگران هلال احمر ایران پیوستند

رئیس موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت گفت: بیش از ۳ میلیون جوان و نوجوان طی سال‌های اخیر به جمع نجاتگران هلال احمر ایران پیوستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است