کد خبر : 333615
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - 21:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رونمایی از طلایه داران گردشگری در نمایشگاه تهران

شهرداران سه شهر اصفهان، یزد و شیراز قرار است با حضور مشترک خود در نمایشگاه گردشگری تهران، از لوگوی طلایه داران گردشگری ایران رونمایی کنند.

رونمایی از طلایه داران گردشگری در نمایشگاه تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا مساح رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به نمایندگی از طلایه داران گردشگری گفت: سه شهر اصفهان یزد و شیراز از جمله شهرهایی هستند که وقتی گردشگر خارجی وارد ایران می‌شود حتماً از آنها بازدید می‌کند. در نمایشگاه گردشگری نیز این سه شهر را در کنار هم قرار گرفته‌اند تا بتوانند با همکاری یکدیگر برای توسعه گردشگری این مثلث طلایی کمک کنند.

به نوشته مهر؛ مساح گفت: این سه شهر با تلاش زیادی که صورت گرفته یک غرفه مشترک در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران ایجاد کرده‌اند این غرفه با عنوان و زیر پرچم طلایه داران گردشگری ایران برپا شده است. امیدواریم این تجربه باز هم تکرار شود.

وی با بیان اینکه غرفه سه شهر با تم آبی فیروزه‌ای در نمایشگاه برپا شده است افزود: ما در این غرفه چند برنامه داریم از جمله رونمایی از محصولات، آرم و لوگوی طلایه داران گردشگری. همچنین هر شهری برای خودش تعدادی برنامه اختصاصی در این نمایشگاه دارد.

مساح گفت: ما در واقع می‌توانیم هم افزایی داشته باشیم چون مشابهت‌های فرهنگی و تمایزهایی که داریم می‌تواند باعث جذب بیشتر گردشگر شود.

وی با تاکید بر اینکه از نظر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشتراکات زیادی بین سه شهر شیراز اصفهان و یزد وجود دارد گفت: به عنوان مثال شیراز و اصفهان روی خاتم کار می‌کنند اما هر کدام خاتم خاص خودشان را دارند که می‌توان روی آن کار کرد. یا اینکه گورستان‌های مهمی دارند که می‌توان به صورت مشترک برای آنها برنامه داشت.

وی بیان کرد: با آژانس داران و هتلداران صحبت کرده‌ایم تا بتوانیم همانند هند که یک مثلث گردشگری در کشورش دارد و هر گردشگری می‌خواهد از این سه شهر دیدن کند، در ایران هم آژانس‌داران این سه شهر، تور ترکیبی داشته باشند و آن را به گردشگران داخلی و خارجی عرضه کنیم.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته از روز ۲۳ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز شده و تا روز ۲۶ بهمن ماه نیز ادامه خواهد داشت. همچنین غرفه‌های یزد، شیراز و اصفهان در سالن این نمایشگاه آماده بازدید علاقه مندان هستند.

اخبار مرتبط:
شورای سینما با حضور هنرمندان اصفهان تشکیل می‌شود
شورای سینما با حضور هنرمندان اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل شورای سینما با حضور هنرمندان این عرصه در استانداری خبر داد.

مسئول پژوهشکده رویان اصفهان: هوش مصنوعی به کمک درمان نازایی می‌آید
مسئول پژوهشکده رویان اصفهان: هوش مصنوعی به کمک درمان نازایی می‌آید

مسئول پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان با اشاره به ظرفیت هوش مصنوعی در درمان نازایی، گفت: به کمک هوش مصنوعی می‌شود بهترین اسپرم را از نظر اندازه، کیفیت و یکنواخت بودن انتخاب کرد.

باشگاه سپاهان: پرسپولیس به دنبال ایجاد حاشیه است
باشگاه سپاهان: پرسپولیس به دنبال ایجاد حاشیه است

پس از انتشار بیانیه باشگاه پرسپولیس در واکنش به اتفاقات بازی با سپاهان، این تیم نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد باشگاه حریف با دستکاری تصاویر به دنبال ایجاد حاشیه مصنوعی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است