کد خبر : 334626
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۱ - 17:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام رهبر: مردم با شعار مرگ بر آمریکا نشان دادند فریب مجری کودتای ۲۸ مرداد را نمی‌خورند

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم سا یادآوری اینکه آمریکایی‌ها از ابتدای نشستن بر صندلی ابرقدرتی جهان، تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها سیاست هویج و چماق را در پیش گرفتند، گفت: سران این کشور منطق را تا جایی می‌پذیرند که مناسبات و مبادلات، به نفع خودشان باشد، نه به نفع کشورها به خصوص کشورهای مستقل و آزاده‌ای مثل ایران.

حجت‌الاسلام رهبر: مردم با شعار مرگ بر آمریکا نشان دادند فریب مجری کودتای ۲۸ مرداد را نمی‌خورند

به گزارش سایت خبری مدارا: حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر اظهارکرد: آمریکا هیچ زمانی با ایران و مصالح ملی ما همراه نبود در دوران پهلوی نیز تا جایی که توانست از ایران کَند.

وی ادامه داد: ترامپ نسبت به روسای قبلی آمریکا مغزی جنجالی‌ دارد، اما رهبر معظم انقلاب به خصوص در سخنان اخیرشان در برابر چنین فردی با درایت و هوشمندی زیادی واکنش نشان دادند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم با خواندن این شعر که «آزمودن را آزمودن خطاست»، گفت: تجربه تلخ و زیان‌بار گذشته ارتباط با آمریکا و مواضع، رفتارها و سیاست‌های دور اول و دوم ترامپ هر نوع انگیزه برای مذاکره با این کشور را نابود کرده است؛ چرا که رییس‌جمهور فعلی آمریکا جز به نابود کردن اقتدار منطقه‌ای و بین‌المللی ایران فکر نمی‌کند و برای رسیدن به این هدف از هر شیوه و راه‌حلی استفاده می‌کند مثل به صهیونیست‌ها چراغ سبز می‌دهد که علیه ایران اقدام نظامی کنند یا مسیرهای اقتصادی و تبادلات بانکی ایران را محدودتر می‌کند.

وی حفظ و تقویت روابط منطقه‌ای و بین‌المللی ایران با کشورهای دوست، همسایه و سایر کشورها را مورد اشاره قرار داد و افزود: هنر دیپلماسی مقامات‌مان باید این باشد که بتوانند موانع بینشی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادیِ توسعه روابط همه جانبه با کشورهای دوست، همسایه و سایر کشورها را برطرف کنند تا از رهگذر این توسعه، مشکلات متعدد داخلی رفع شود و زندگی مردم به‌سامان شود در این صورت آن بخشی از مردم که تصور می‌کنند مشکلات معیشتی و اقتصادی‌شان با مذاکره و همکاری با آمریکا رفع می‌شود، نظرشان تغییر خواهد کرد.

وی تقویت ارتباطات کشورمان با روسیه و چین را مورد اشاره قرار داد و افزود: به طور کلی تبادلات اقتصادی و مراودات سیاسی کشورمان با هر کشوری نباید از موضع ضعف یا تحت تاثیر اجبار و زورمندی کشورها باشد.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم متذکر شد: شرط و شروط ترامپ برای مردم غزه، ایران و همپیمانان اروپایی و غیراروپایی آمریکا نشان می‌دهد این تصمیمات در جایی گرفته می‌شود که به چیزی جز زیاده‌خواهی و قدرت‌طلبی فکر نمی‌کند. از مهمترین کانون‌های این تفکر محافل و لابی‌های صهیونیستی است که دختر و داماد و سایر اعضای خانواده ترامپ به این کانون‌ها تعهد فکری و اعتقادی و اقتصادی دارند.

وی با رد این دیدگاه که حل چالش‌ها و مشکلات اقتصادی کشور صرفا از طریق تعامل با آمریکا حل می‌شود، گفت: بنده حل همه مشکلات اقتصادی کشور صرفا از طریق مذاکره و همکاری با آمریکا را قبول ندارم؛ چون خودمان در کشور به قدری قانون و بخشنامه و اقدام غیراصولی و مشکل‌ساز داریم که کارآفرینان و فعالان بخش‌های اقتصادی را فلج و زمین‌گیر کرده است که اگر بتوانیم همان‌ها را کنار بگذاریم بخش قابل توجهی از مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور نیز حل می‌شود و این هیچ ربطی به مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا ندارد.

وی افزود: شاید در کشور طیف‌هایی از مردم باشند که به دیدگاه مذکور باور داشته باشند، اما به آنان یادآور می‌شوم که رفتارها و سیاستهای آمریکا با مردم در دوران قاجار، پهلوی و جمهوری اسلامی را بازخوانی کنند تا متوجه نادرست بودن این تفکر بشوند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم اظهار کرد: آمریکایی‌ها از ابتدای نشستن بر صندلی ابرقدرتی جهان، تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها سیاست هویج و چماق را در پیش گرفتند. سران این کشور منطق را تا جایی می‌پذیرند که مناسبات و مبادلات، به نفع خودشان باشد، نه به نفع کشورها به خصوص کشورهای مستقل و آزاده‌ای مثل ایران. مردم ایران روز ۲۲ بهمن یکصدا و متحد به خیابان‌ها آمدند و حمایت‌شان را با وجود همه مشکلات اقتصادی و معیشتی روزافزون از نظام جمهوری اسلامی و رهبری، اعلام کردند و با فریاد «مرگ بر آمریکا» نشان دادند که فریب و گول کشوری را که کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و جنگ تحمیلی را علیه مردم ایران راه انداخت، نمی‌خورند.

اخبار مرتبط:
عربستان ظرفیت میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ندارد؛ ترامپ ترجیح می‌دهد قطر میانجی باشد
عربستان ظرفیت میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ندارد؛ ترامپ ترجیح می‌دهد قطر میانجی باشد

نصرت‌الله تاجیک گفت: ادعای مطرح ‌شده در یاداشت سی‌ان‌ان درباره میانجیگری عربستان بیشتر جنبه داستانسرایی دارد! علاوه بر این نیز بعید می‌دانم سعودی‌ها چنین درخواستی داشته باشند و از نظر ایران نیز بعید است که عربستان ظرفیت لازم برای ایفای نقش میانجی را داشته باشد.

شبکه اجتماعی «تروثِ» ترامپ در سراسر اوکراین مسدود شد
شبکه اجتماعی «تروثِ» ترامپ در سراسر اوکراین مسدود شد

زلنسکی شبکه اجتماعی «تروثِ» ترامپ را در سراسر اوکراین مسدود کرد

استیضاح همتی زیر سر جبهه پایداری است؟
استیضاح همتی زیر سر جبهه پایداری است؟

روزنامه اعتماد نوشت: اغلب اسامی متقاضی استیضاح (همتی) متعلق به نمایندگان عضو جریان پایداری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است