کد خبر : 334873
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۴ - 09:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علی ربیعی: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در یادداشتی نوشت : با استیضاح (عبدالناصر) همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

علی ربیعی: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا: علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در یادداشتی نوشت : با استیضاح (عبدالناصر) همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

ربیعی در این یادداشت افزود: این روزها بحث استیضاح داغ شده است. آری! به نظرم باید استیضاح کرد اما باید سیاست‌هایی را استیضاح کرد که تا امروز نه تنها کمکی به حل مسائل نکرده اند، بلکه همواره بر حجم مشکلات افزوده و فرصت های ملی را هدر داده اند.

وی ادامه داد: باید کسانی را استیضاح کرد که تفکرشان اجازه شادی و نشاط به جامعه نداد.

ربیعی گفت : باید افرادی را استیضاح کرد که اجازه ندادند به شکل عزتمندانه و آبرومندانه، برجام به ثمر بنشیند. آنهایی که با بهانه‌های مضحک و پوچ مانند «دولت وقت می‌خواهد سرداران را تحویل خارجی‌ها دهد» یک جامعه و یک ملت را در لیست سیاه FATF نگه داشتند. آنها را باید استیضاح کرد.

وی در پایان تاکید کرد: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور و جامعه خواهد شد؟

اخبار مرتبط:
وزیر کشور: با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید
وزیر کشور: با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید

وزیر کشور اعلام کرد: یک سند همکاری میان دو کشور ایران و عراق امضا شده و آن به رسمیت شناختن گواهینامه رانندگی دو کشور است.بر اساس این سند شهروندان عراقی با گواهینامه خود می توانند در ایران رانندگی کنند و همچنین شهروندان خودشان می توانند در عراق رانندگی کنند که این به ارتباط بهتر شهروندان دو کشور و همچنین در حوزه زیارت اربعین کمک بیشتری خواهد کرد.

گروه تروریستی جیش العدل مسئولیت «انفجار چابهار» را بر عهده گرفت
گروه تروریستی جیش العدل مسئولیت «انفجار چابهار» را بر عهده گرفت

تسنیم نوشت: پس از انفجار ساختمان ستاد ساماندهی روستا‌های حاشیه شرق چابهار که تحت نظارت بنیاد مسکن فعالیت می‌کند، گروه تروریستی جیش‌العدل، با انتشار بیانیه‌ای، مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت.

پرسپولیس از شکست فرار کرد / کارتال: باد بازی را خراب کرد
پرسپولیس از شکست فرار کرد / کارتال: باد بازی را خراب کرد

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیستم لیگ برتر مقابل آلومینیوم اراک به نتیجه تساوی رضایت داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است