کد خبر : 335982
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - 11:09
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

ظریف: رییس قوه قضائیه توصیه کرد برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم/ تلخ‌ترین دوران خدمت ۴۰ ساله را گذراندم

محمدجواد ظریف درباره دلایل استعفای خود از معاونت راهبردی ریاست جمهوری نوشت: دیروز به دعوت ریاست محترم قوه قضائیه به دیدار ایشان رفتم. ایشان با اشاره به شرایط کشور توصیه کردند که برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم. بنده نیز بی‌درنگ پذیرفتم که همواره خواسته‌ام یار باشم و نه بار.

ظریف: رییس قوه قضائیه توصیه کرد برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم/ تلخ‌ترین دوران خدمت ۴۰ ساله را گذراندم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجواد ظریف در شبکه اجتماعی اش نوشت:

سلام بر هم میهنان بزرگوار
‏خداوند بزرگ را سپاسگزارم که در نه ماه گذشته این فرصت را به این خدمتگزار کوچک ارزانی داشت که در جهت تحقق اراده ملت و خدمت به مردم آنچه را در توان داشتم پیشکش کنم. گرچه در شش ماه گذشته با سخیف‌ترین توهین‌ها، افتراها و تهدیدها نسبت به خود و خانواده‌ام روبرو بودم، و حتی در درون دولت نیز تلخ‌ترین دوران خدمت چهل ساله را گذراندم، اما به امید خدمت ایستادگی کردم. اهل فرار از سختی‌ها و دشواری‌ها در مسیر خدمت به این مرز و بوم نبوده و نیستم و در چهل و اندی سال گذشته، چه بسیار توهین‌ها و افتراها را برای نقش اندکی که در پیشبرد منافع ملی از پایان دادن به جنگ تحمیلی تا به سرانجام رساندن پرونده هسته‌ای داشته‌ام به‌جان خریده و برای خدشه‌دار نشدن منافع کشور در برابر سیل دروغ و تحریف دم فروبسته‌ام.

دیروز به دعوت ریاست محترم قوه قضائیه به دیدار ایشان رفتم. ایشان با اشاره به شرایط کشور توصیه کردند که برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم. بنده نیز بی‌درنگ پذیرفتم که همواره خواسته‌ام یار باشم و نه بار. با سپاس فراوان از ایشان که بار مسئولیت در برابر خدا و مردم را از دوش بنده برداشتند، امیدوارم با کنار گذاشتن بنده، بهانه‌ها برای سنگ‌اندازی در برابر خواست مردم و موفقیت دولت برداشته شود. هنوز به پشتیبانی از دکتر پزشکیان گرانقدر می‌بالم و برای ایشان و دیگر خدمتگزاران راستین به مردم بهترین‌ها را آرزومندم.

از پیشگاه خداوند بخشایشگر و شما مردم خوب، صبور و قدردان ایران، برای همه کاستی‌ها پوزش می‌خواهم.

اخبار مرتبط:
صدور حکم پرونده فساد چای دبش / فارس: ساداتی نژاد و فاطمی‌امین وزرای دولت رئیسی مجرم شناخته شدند
صدور حکم پرونده فساد چای دبش / فارس: ساداتی نژاد و فاطمی‌امین وزرای دولت رئیسی مجرم شناخته شدند

خبرگزاری فارس از صادر شدن حکم برخی متهمان پرونده فساد چای دبش از جمله احکام دو وزیر اسبق جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت خبر داد

گروسی: امکان مصالحه سازنده با ایران وجود دارد
گروسی: امکان مصالحه سازنده با ایران وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به دیدار و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران در سفر اخیر خود به تهران، گفت که این موضوع «نشان می‌دهد ممکن است فضایی برای مصالحه سازنده وجود داشته باشد».

عارف: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند
عارف: از نمایندگان مجلس انتظار است که در مسیر وفاق پیش بروند

معاون اول رئیس‌جمهور در پانزدهمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ با تقدیر از تلاش‌های وزیر اقتصاد و دارایی و تیم اقتصادی دولت گفت: اختلاف‌نظر، قبل از تصمیم‌گیری، طبیعی، ارزشمند و مفید است، ولی وقتی تصمیمی گرفته شد همه باید عمل کنند، در دوران مسئولیتم گاهی در مورد برخی تصمیماتی که اجرا می‌کردم، مخالف بودم، اما معتقدم وقتی جمعی از کارشناسان خبره تصمیم گرفتند و بر آن اجماع شد آن تصمیم باید انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است