کد خبر : 336147
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ - 20:27
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ضرب‌الاجل ۳ ماهه استاندار برای تغییر رویه بانک‌های منفعل اصفهان

استاندار اصفهان با تاکید بر تغییر رویه بانک‌های منفعل در استان، گفت: بانک‌های عامل باید برنامه‌ریزی جامعی برای جذب سرمایه‌گذاری و انتقال منابع بانکی به اصفهان در سال جدید داشته باشند.

ضرب‌الاجل ۳ ماهه استاندار برای تغییر رویه بانک‌های منفعل اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با تاکید بر لزوم ایجاد منبع اطلاعاتی جامع از تمامی بانک‌های استان، اظهار کرد: این منبع اطلاعاتی باید شامل مشخصات افراد، واحدهای تحت مدیریت، تصمیمات اتخاذ شده و سایر اطلاعات مرتبط باشد تا امکان توزیع عادلانه و شفاف منابع فراهم شود.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه تا پیش از پایان سال جلسات فوق‌العاده با حضور مدیران عامل و دستگاه‌های نظارتی و نیز دستگاه‌های مرتبط برگزار شود، افزود: باید انرژی و زمان بهینه‌سازی شود تا در کمترین زمان ممکن، تصمیمات لازم اتخاذ شده و در دسترس مسئولان قرار گیرد.

استاندار اصفهان با تأکید بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های گسترده در سطح ملی و بین‌المللی ابراز کرد: یکی از گام‌های مهم در زمینه بانکی تجهیز منابع مالی و انتقال منابع بانکی شرکت‌های بزرگ دولتی خارج استان و نیز جذب سرمایه‌گذاران خارجی برای مشارکت در پروژه‌های کلان استانی است.

جمالی‌نژاد با اشاره به بازگشت چرخه فعال شبکه بانکی گفت: اصفهان، به عنوان قطب‌های اقتصادی و گردشگری، در اولویت این برنامه‌ها قرار دارند و در این راستا، جذب سرمایه‌گذاری در حوزه‌های هوش مصنوعی، انرژی‌های نو و گردشگری به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر ارزیابی فصلی عملکرد بانک‌ها و هدایت منابع مالی به سمت بانک‌های همیار و استاندارد، گفت: علاوه بر این، حل مسائل کشاورزی، حمایت از کارآفرینان و بازرگانان و بازگشت مطالبات بانکی به چرخه اقتصادی از جمله اولویت‌های دیگر این برنامه‌ها در سال جدید است و در همین راستا، جلسات فوق‌العاده با حضور تیم‌های اقتصادی و نمایندگان استان‌ها برگزار خواهد شد تا اقدامات لازم برای تحقق این اهداف انجام شود.

استاندار اصفهان بر نظارت بر ورود و خروج سرمایه‌های خارجی و جلوگیری از سوءاستفاده از منابع مالی اشاره و خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها با هدف افزایش شاخص‌های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به نقش کلیدی بانک‌ها در تحول اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: نقش بانک‌ها در تأمین مالی محوری است و در این زمینه لزوم تغییر نگرش مدیران اهمیت ویژه دارد، لذا به بانک‌هایی که فعال نیستند سه ماه فرصت داده می‌شود که در این زمینه تغییر رویه به نفع استان ایجاد کنند.

جمالی‌نژاد یکی از نکات کلیدی مطرح‌شده در این جلسه را اهمیت بانک‌ها در تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و نقش محوری آن‌ها در توسعه اقتصادی برشمرد و افزود: بانک‌ها باید به سمت سرمایه‌گذاری حرکت کنند تا بتوانند به‌عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی عمل نمایند.

وی در ادامه از تلاش‌های بی‌وقفه و دستاوردهای قابل توجه برخی از بانک‌ها تقدیر کرد و گفت: مدیران عامل بانک‌های استان در ایام نوروز باید در دسترس بوده و بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند و همچنین با توجه به ایام نوروز درخواست می‌شود دستگاه‌های خودپرداز بانکی نیز فعال باشد.

استاندار اصفهان در پایان از مدیران بانک‌ها خواست تا با انگیزه بیشتری در راستای تحقق اهداف اقتصادی گام برداشته و زمینه‌ساز رشد و توسعه پایدار در استان باشند.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: اصفهان باید به سمت زیست‌بوم فناوری و نوآوری حرکت کند
استاندار اصفهان: اصفهان باید به سمت زیست‌بوم فناوری و نوآوری حرکت کند

استاندار اصفهان بر لزوم تحول در صنعت و حمایت از توسعه خوشه‌های صنعتی تأکید کرد و خواستار توجه به فناوری‌های نوین و بهبود زیرساخت‌ها شد.

شهردار و سفیران محیط‌زیست اصفهان نهال غرس کردند
شهردار و سفیران محیط‌زیست اصفهان نهال غرس کردند

علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان به همراه محرم نویدکیا و قاسم حدادی‌فر سفیران محیط‌زیست این شهر در روز درختکاری یک اصله سرو غرس کردند.

مسئولان برای جبران اثرات کمبود بارندگی با کشاورزان اصفهان همکاری کنند
مسئولان برای جبران اثرات کمبود بارندگی با کشاورزان اصفهان همکاری کنند

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت:مسئولان در زمینه جبران تأثیرات احتمالی کمبود بارندگی با کشاورزان همکاری و کشاورزان نیز شرایط موجود را درک کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است