کد خبر : 336532
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - 14:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

امام جمعه اصفهان: برخی می گویند اگر با آمریکا صحبت کنیم تحریم‌ها برداشته می‌شود

امام جمعه اصفهان گفت: اگر به قرآن در این زمینه رجوع کنیم، در آن به صراحت آمده است که چطور شما به کفار اطمینان می کنید، اگر آنها بر شما پیروز شوند به عهد و پیمان خود وفادار نیستند، با زبانشان شما را راضی می‌کنند اما قلبشان اینگونه نیست.

امام جمعه اصفهان: برخی می گویند اگر با آمریکا صحبت کنیم تحریم‌ها برداشته می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: قرآن به همه ابعاد زندگی پرداخته است و درباره مباحثی مانند سیاست خارجی و چگونگی تعامل و مذاکره با غیر مسلمانان باید بر اساس آموزه‌های آن اقدام کنیم.

آیت الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد شامگاه شنبه در مراسم افتتاح بیستمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان افزود: مباحثی که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب درباره سیاست خارجی مطرح کرده اند، طبق قرآن است و عمل به گفته آنها در واقع عمل به سنت کتاب خداست.

وی اظهار کرد: عده‌ای می گویند اگر با امریکا صحبت کنیم وضعیت ما بهبود می یابد و تحریم‌ها برداشته می شود اما رهبر معظم انقلاب با توجه به استدلالی که داشتند و تجربه های موجود، اعلام کردند که گفت و گو نداریم.

امام جمعه اصفهان ادامه داد: اگر به قرآن در این زمینه رجوع کنیم، در آن به صراحت آمده است که چطور شما به کفار اطمینان می کنید، اگر آنها بر شما پیروز شوند به عهد و پیمان خود وفادار نیستند، با زبانشان شما را راضی می‌کنند اما قلبشان اینگونه نیست.

آیت الله طباطبایی‌نژاد، گفت: سران کفر با اصل دین ما مخالف هستند زیرا فقط دین و دینداران مقابل آنها می ایستند.

وی همچنین قرآن را شفاعت کننده خواند و اظهار کرد: آموزه های قرآنی نقش بسزایی در متحول کردن انسان دارد و نباید از خواندن و درک مفاهیم آن غفلت کرد.

اخبار مرتبط:
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دیگر تحریمی نمانده که دشمنان علیه ایران اعمال نکرده باشند، اما ملت ما همچنان استوار ایستاده
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دیگر تحریمی نمانده که دشمنان علیه ایران اعمال نکرده باشند، اما ملت ما همچنان استوار ایستاده

سردار سرلشکر باقری با اشاره به سیاست ترامپ در قبال ایران نیز گفت، سالهاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند و دیگر تحریمی نمانده که علیه ایران اعمال نکرده باشند اما ملت ایران همچنان استوار ایستاده است.

محمد هاشمی: تلاش برای خروج ظریف از دولت، نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن است
محمد هاشمی: تلاش برای خروج ظریف از دولت، نوعی بازی در زمین جنگ نرم دشمن است

هاشمی تاکید کرد: صاحبان تریبون در مجلس و سایر بخش های کشور، مهره های تاثیر گذاری در جنگ نرم بوده و همه این افراد می توانند در مقابله با جنگ نرم دشمن نقش آفرین باشند.

مصباحی‌مقدم: عزت اسلامی اجازه نمی‌دهد که ما مقابل آمریکا ذلت بپذیریم
مصباحی‌مقدم: عزت اسلامی اجازه نمی‌دهد که ما مقابل آمریکا ذلت بپذیریم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند ایران را تحت فشار قرار دهند؛ مذاکره‌ای که آنان می‌گویند به نفع ملت ایران نخواهد بود و در واقع مذاکره نیست و تحمیل نظر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است