کد خبر : 337106
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - 18:24
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

دادستان کهگیلویه و بویراحمد: حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب صادر شد

دادستان مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب و عروق در یاسوج صادر شد.

دادستان کهگیلویه و بویراحمد: حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب صادر شد

به گزارش سایت خبری مدارا: میزان نوشت: دادستان مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: حکم قصاص نفس قاتل متخصص قلب و عروق در یاسوج صادر شد.

موسویان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویر احمد بیان کرد: مرحوم دکتر مسعود داوودی متخصص قلب و عروق در شامگاه بیست و یکم آبان ماه ۱۴۰۳ در شهر یاسوج به قتل رسید.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع این حادثه، با دستور و تعیین بازپرس ویژه، و مجرب، تیم بررسی صحنه قتل در محل حاضر و دستورات قضایی ویژه صادر شد.

دادستان مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد افزود: متهم پس از انجام این جنایت در فضای مجازی اقرار به ارتکاب بزه قتل، کرد.

موسویان بیان داشت: با توجه به خدشه‌دار شدن جو عمومی جامعه و چهره‌ی اجتماعی مردم استان، با همکاری اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروی انتظامی و سپاه فتح، محل اختفای قاتل شناسایی و پس از ۱۴ ساعت دستگیر شد.

وی افزود: با توجه به انجام تحقیقات مقدماتی و تعیین بازپرس مجرب و پس از بررسی‌های قضایی دقیق و سریع، پس از گذشت ۲۶ روز از زمان وقوع قتل، کیفرخواست در هفدهم آذر ماه صادر و پرونده به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد.

موسویان ضمن رد مبتلا بودن قاتل به هر نوع جنون، تصریح کرد: عمده دفاعیات متهم نداشتن سلامت روان حین ارتکاب جرم بوده که حسب نظریات متعدد پزشکی قانونی، ادعای مذکور صحت نداشت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پس از گذشت ۴ ماه تحقیقات مقدماتی، آخرین جلسه رسیدگی به اتهام قتل این فرد به صورت علنی و با حضور وکیل مدافع متهم و برگزار و منتهی به صدور دادنامه در پانزدهم اسفند ماه جاری مبنی بر قصاص در ملأ عام شد.

اخبار مرتبط:
بادامچیان در دیدار با سفیر کره‌شمالی: ترامپ همان گورباچف آمریکایی است
بادامچیان در دیدار با سفیر کره‌شمالی: ترامپ همان گورباچف آمریکایی است

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بحران بدهی‌های ۳۶ تریلیون دلاری آمریکا و ضعف ناتو، سیاست‌های ترامپ را اقدامی ناگزیر در راستای جبران ورشکستگی آمریکا دانست.

مخالفت محمود نبویان با تجمع‌کنندگان حجاب: تندروها به دنبال مقابله با رهبری هستند
مخالفت محمود نبویان با تجمع‌کنندگان حجاب: تندروها به دنبال مقابله با رهبری هستند

سیدمحمود نبویان، عضو ارشد جبهه پایداری در یادداشتی با «فراخوان تجمع سراسری درباره حجاب» مخالفت کرده است.

رهبر انقلاب: مذاکره با این دولت آمریکا، گره تحریم‌ها را کورتر می‌کند
رهبر انقلاب: مذاکره با این دولت آمریکا، گره تحریم‌ها را کورتر می‌کند

آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار دانشجویان فرمودند: مذاکره با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد، یعنی تحریم‌ها را برنمی‌دارد. گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد، فشار را افزایش خواهد داد، مذاکره‌ با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است