کد خبر : 337175
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - 11:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سفیر انگلیس در سازمان ملل: برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، در صورت لزوم از مکانیسم ماشه استفاده خواهیم کرد

جیمز کاریوکی، سفیر انگلیس در سازمان ملل متحد، دقایقی پیش از نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که به موضوع برنامه هسته‌ای ایران اختصاص داشت به خبرنگاران گفت: «ما تصریح کرده‌ایم که برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تمامی راه‌های دیپلماتیک از جمله استفاده از مکانیسم ماشه را در صورت لزوم طی خواهیم کرد.»

سفیر انگلیس در سازمان ملل: برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، در صورت لزوم از مکانیسم ماشه استفاده خواهیم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: بریتانیا به ایران هشدار داد که برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای در صورت لزوم تمام تحریم‌های بین‌المللی علیه آن را بازمی‌گرداند.

جیمز کاریوکی، سفیر بریتانیا در سازمان ملل متحد، دقایقی پیش از نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که به موضوع برنامه هسته‌ای ایران اختصاص داشت به خبرنگاران گفت: «ما تصریح کرده‌ایم که برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تمامی راه‌های دیپلماتیک از جمله استفاده از مکانیسم ماشه را در صورت لزوم طی خواهیم کرد.»

مکانیسم ماشه فرایندی است که می تواند منجر به بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران شود و تا زمان انقضای برجام در ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۴ اعتبار دارد.

اخبار مرتبط:
اژه‌ای: رئیس دولتی داشتیم که می‌گفت اگر فلانی را بگیرید اعلام جنگ می‌کنم
اژه‌ای: رئیس دولتی داشتیم که می‌گفت اگر فلانی را بگیرید اعلام جنگ می‌کنم

رییس قوه قضاییه به برخی حواشی پیرامون پرونده چای دبش پاسخ داد و گفت: همه پرونده‌ها را با یک آیین دادرسی رسیدگی می‌کنیم.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد

بابک نگاهداری، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: آمریکا از طریق غرب آسیا و تحریم ایران دنبال مهار روسیه و چین است. از سوی دیگر با قوانینی که در آمریکا در مورد تحریم ایران به تصویب رسیده موانع حقوقی زیادی برای رفع تحریم ایران وجود دارد. به همین دلیل به نظر می‌رسد که دولت امریکا خیلی دنبال برداشتن تحریم‌های ایران نیست.

عامل قتل ۸ نفر در شیراز و استان اصفهان خودکشی کرد
عامل قتل ۸ نفر در شیراز و استان اصفهان خودکشی کرد

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: عامل قتل ۶ نفر در منزلی در بلوار عدالت شیراز و ۲نفر در خمینی‌شهر و شهرضای اصفهان به زندگی خود پایان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است