کد خبر : 337218
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 10:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند

نیویورک‌تایمز نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جدیدی بر شهروندان حداکثر ۴۳ کشور به‌عنوان بخشی از ممنوعیت تازه‌ای برای سفر به ایالات متحده است که از محدودیت‌های اعمال‌شده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گسترده‌تر خواهد بود. این خبر را مقاماتی که از این موضوع اطلاع دارند، اعلام کرده‌اند.

نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: نیویورک‌تایمز نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جدیدی بر شهروندان حداکثر ۴۳ کشور به‌عنوان بخشی از ممنوعیت تازه‌ای برای سفر به ایالات متحده است که از محدودیت‌های اعمال‌شده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گسترده‌تر خواهد بود. این خبر را مقاماتی که از این موضوع اطلاع دارند، اعلام کرده‌اند.

به گفته این مقامات، فهرست پیشنهادی که توسط مقامات دیپلماتیک و امنیتی تهیه شده است، شامل یک فهرست «قرمز» از ۱۱ کشور می‌شود که شهروندانشان به‌طور کامل از ورود به ایالات متحده منع خواهند شد. این کشورها عبارتند از: افغانستان، بوتان، کوبا، ایران، لیبی، کره شمالی، سومالی، سودان، سوریه، ونزوئلا و یمن.

این مقامات، که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، هشدار دادند که این فهرست چند هفته پیش توسط وزارت خارجه تهیه شده است و احتمال دارد قبل از ارائه به کاخ سفید دستخوش تغییراتی شود.

این پیش‌نویس همچنین شامل یک فهرست «نارنجی» از ۱۰ کشور دیگر است که سفر به آن‌ها محدود خواهد شد اما به‌طور کامل قطع نمی‌شود. در این موارد، ممکن است مسافران تجاری ثروتمند مجاز به ورود باشند، اما ویزاهای مهاجرتی و گردشگری صادر نخواهند شد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی شورای نگهبان: مجلس، ایرادات شورای نگهبان درباره مصوبه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را برطرف کرده، اما ایرادات هیأت نظارت را خیر؛ بنابراین مجمع تشخیص باید در این باره اظهار نظر کند
سخنگوی شورای نگهبان: مجلس، ایرادات شورای نگهبان درباره مصوبه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را برطرف کرده، اما ایرادات هیأت نظارت را خیر؛ بنابراین مجمع تشخیص باید در این باره اظهار نظر کند

سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرد: بارها اعلام کردیم که وارد مباحث کارشناسی مصوبات نمی‌شویم. درباره مصوبه مورد سوال، ما با دو دسته ایراد مواجه هستیم؛ یکسری ایرادات شورای نگهبان و دیگری ایرادات هیئات نظارت؛ درباره ایرادات شورای نگهبان با اصلاحات انجام شده در مجلس، ایرادات شورای نگهبان برطرف شده است اما مجلس ایرادات هیأت نظارت را برطرف نکرده و بر مصوبه قبلی خود تاکید کرده است.

مسعود پزشکیان به دیدار رهبری رفت
مسعود پزشکیان به دیدار رهبری رفت

مسعود پزشکیان در ابتدای سخنانش در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران گفت: بنده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرصت دارم و بعد از آن باید به دیدار مقام معظم رهبری بروم.

کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس: فعلاً استیضاح دیگری در دستورکار مجلس نیست
کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس: فعلاً استیضاح دیگری در دستورکار مجلس نیست

نماینده مجلس گفت: نگاه نمایندگان در حوزه نظارتی، سیاسی نیست، بلکه فقط پیگیری می کنند تا وزرا مخصوصا وزرای اقتصادی همه همت خود را برای تسهیل زندگی مردم به کار گیرند وگرنه مجلس ناگزیر است که ورود کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است