کد خبر : 337479
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ - 19:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پل غدیر اصفهان نورانی شد

پروژه نورپردازی پل غدیر کلانشهر اصفهان با هزینه‌ای بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان بهره‌برداری شد.

پل غدیر اصفهان نورانی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پروژه نورپردازی پل غدیر در شرق کلانشهر اصفهان شامگاه یکشنبه با حضور علی قاسم زاده شهردار و شماری از مدیران شهری بهره برداری شد.

به نوشته مهر؛ در این آئین محسن زمانی مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان اظهار کرد: در این پروژه نورپردازی سعی شده به لحاظ محتوایی نمادهای غدیر حفظ شود.

وی با بیان اینکه طراحی نورپردازی پل غدیر ترکیبی از هنر ایرانی و معماری اصفهان است، افزود: اجرای این پروژه نزدیک به ۹ ماه طول کشید و حدود ۶۰ دهانه پل از منطقه چهار تا منطقه ۶ را پوشش می‌دهد.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با بیان اینکه در این پروژه ۷۰۰ چراغ LED کم مصرف به کار برده شده است، اضافه کرد: نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه در پایه‌های پل هزینه شده و امید است سال آینده در تکمیل این طرح روی پل را با طراحی ویژه نور پردازی کنیم.

در ادامه حمید قنادنیا مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان در آئین افتتاح همزمان پروژه نورپردازی پل امام خمینی (ره) اظهار کرد: این پروژه یکی از پروژه‌های شاخص ۱۴۰۳ سازمان زیبا سازی بود که به طول ۹ کیلومتر رفت و برگشت اجرا و ۶ هزار والو واشر کم مصرف نصب شده است.

به گفته وی، این پروژه بزرگترین پروژه نورپردازی کشور است که در طراحی آن کم مصرف بودن و هوشمندی جلوه ویژه در یکی از ورودی‌های اصلی شهر دارد.

در ادامه از فاز اول خط پنجم اتوبوس‌های تندرو شهر و رونمایی از ۱۲ دستگاه اتوبوس جدید ۲ کابین رونمایی شد.

در این برنامه سعید ساکت معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان اظهار کرد: با اهتمام مدیریت شهری یکی از مسیرهای مهم و استراتژیک خطوط BRT شهر به طول ۹ کیلومتر و ارزش گذاری ۶۰ میلیارد تومانی ساماندهی شد.

وی با بیان اینکه در خط ۳۴ تاکنون ۳۸ هزار نفر مسافر در روز جا به جا می‌شدند، گفت: از امروز با اضافه شدن ۱۲ عدد اتوبوس ۱۸ متری این عدد به ۵۰ هزار نفر مسافر در روز می‌رسد.

اخبار مرتبط:
برخورد قاطع دستگاه قضائی با اخلالگران نظم و آرامش در چهارشنبه سوری
برخورد قاطع دستگاه قضائی با اخلالگران نظم و آرامش در چهارشنبه سوری

دادستان عمومی و انقلاب اردستان از برخورد قاطع دستگاه قضائی با اخلالگران نظم و آرامش مردم در چهارشنبه سوری خبر داد.

خدمات الکترونیکی آرامستان باغ رضوان اصفهان بهره برداری شد
خدمات الکترونیکی آرامستان باغ رضوان اصفهان بهره برداری شد

خدمات الکترونیکی آرامستان باغ رضوان شهر اصفهان به بهره‌برداری رسید.

کلاهبرداری ۵۰ میلیاردی در اصفهان با فروش مدرک تحصیلی
کلاهبرداری ۵۰ میلیاردی در اصفهان با فروش مدرک تحصیلی

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت:متهمی که با ترفند فروش مدارک تحصیلی غیرمجاز و وعده تحصیلات خارج از کشور ۵۰ میلیارد ریال از هموطنان در سراسر کشور کلاهبرداری کرده بود دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است