کد خبر : 337497
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ - 11:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پاسخ زیدآبادی به حداد عادل درباره ساسی مانکن

زیدآبادی نوشت: این در واقع بسیاری از مربیان تربیتی مدارس بودند که با نوع نگاه خرافی و سطحی خود، بچه‌های ما را بی‌دین و دین‌گریز کردند و زمینه‌ساز گرایش به آثار کسانی چون تتلو و ساسی‌مانکن شدند.

پاسخ زیدآبادی به حداد عادل درباره ساسی مانکن

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود با عنوان «ساسی و مربیان تربیتی!» نوشت: «غلامعلی حدادعادل در بارهٔ حاشیه‌های آهنگ سخیف تازهٔ ساسی مانکن گفته است: “زمانی که معاونت پرورشی را منحل کردند، زمینه‌ساز چنین مشکلاتی شدیم. باید ارزش‌های تربیتی و فرهنگی را به مدارس بازگردانیم.”

به نظرم آقای حدادعادل معادله را معکوس می‌بیند.

این در واقع بسیاری از مربیان تربیتی مدارس بودند که با نوع نگاه خرافی و سطحی خود، بچه‌های ما را بی‌دین و دین‌گریز کردند و زمینه‌ساز گرایش به آثار کسانی چون تتلو و ساسی‌مانکن شدند.

کار بسیاری از این مربیان، ایجاد ترس و وحشت از دنیای پس از مرگ بین بچه‌های بی‌گناه این مملکت و ایجاد مشکلات روانی برای آنها بود.

بخش زیادی از وقت خود من، صرف زدودن خرافات و ترس‌های موهوم از خداوند در ذهن بچه‌هایم شد، یعنی همهٔ آنچه مربیان تربیتی مدارس‌شان با انواع ترفندهای وحشت‌آفرین به آنها القا کرده بودند.

بنابراین، بسیاری از مربیان تربیتی سهمی بزرگ در  بی‌اعتبار کردن آموزش‌های اخلاقی و فرهنگی اصیل برای چند نسل این کشور به خود اختصاص داده‌اند و نتیجهٔ کارشان رواج آثاری در حد ساسی و تتلو در بین بخشی از جامعه است. »

اخبار مرتبط:
بعد از ۱۴سال؛ حصر مهدی کروبی رفع شد
بعد از ۱۴سال؛ حصر مهدی کروبی رفع شد

حسین کروبی گفت: روز گذشته مأموران امنیتی در دیدار با پدرم اعلام کردند از امروز طبق دستور رییس قوه قضائیه حصر شما برداشته می شود، اما به لحاظ مسائل امنیتی و حفاظتی تا ۲۰ فروردین مأموران در محل اقامت شما حضور دارند و در آن زمان از منزل خارج خواهند شد.

بقایی: سفر آقای عراقچی به عمان ارتباطی با نامه اخیر ترامپ ندارد
بقایی: سفر آقای عراقچی به عمان ارتباطی با نامه اخیر ترامپ ندارد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر وزیر امور خارجه به عمان ارتباطی با نامه اخیر رئیس جمهور آمریکا ندارد.

پاسخ «روزنامه جمهوری اسلامی» به حامد وفسی: با پندار منطق سوز شما نمی‌شود از میهن دفاع کرد
پاسخ «روزنامه جمهوری اسلامی» به حامد وفسی: با پندار منطق سوز شما نمی‌شود از میهن دفاع کرد

روزنامه جمهوری اسلامی در نقد تند بر اظهارات حامد وفسی نوشت: شما بمانید با پندار تان، اما ماهم خاک ایران را، هم پرچم ایران را مقدس می‌دانیم و به جان از آن دفاع می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است