کد خبر : 337725
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۰۸ - 17:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امام جمعه موقت اصفهان:جبهه مقاومت باحمایت مردم ایران باقدرت ادامه دهد

امام جمعه موقت اصفهان گفت: جبهه مقاومت با توجه به این حضور و حمایت مردم ایران با قدرت به پیش خواهد رفت.

امام جمعه موقت اصفهان:جبهه مقاومت باحمایت مردم ایران باقدرت ادامه دهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام سیداحمد محمودی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهر اصفهان، با دعوت از نمازگزاران به تقوای الهی، بر لزوم پیروی از مقام معظم رهبری تأکید کرد و گفت: امروز باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشیم تا به سرفرازی رسیده و شاهد سرنگونی رژیم غاصب صهیونیستی باشیم.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به ابتکار امام خمینی (ره) در نام‌گذاری روز قدس، افزود: با ابتکار حضرت امام (ره) و مسیر جمهوری اسلامی، دنیا بیدار و آگاه شد. امروز در راستای لبیک به دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی، شاهد حضور پرشور ملت ایران در صحنه هستیم.

امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: قطعاً حضور مردم در صحنه دارای پیام مهمی در سطح جهانی است و جبهه مقاومت با توجه به این حضور و حمایت مردم ایران با قدرت به پیش خواهد رفت.

حجت‌الاسلام محمودی همچنین به سالروز دوازدهم فروردین اشاره کرد و گفت: روز دوازدهم فروردین یک رفراندم بی‌سابقه در جهان است که مردم ایران با حضور در پای صندوق رأی، نظام جمهوری اسلامی را با اتکا به ولایت فقیه برگزیدند. یکی از آثار انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت و آرمان قدس شریف است، زیرا این روز به‌عنوان نماد مقاومت برای فلسطین موجب بیداری انسان‌ها خواهد شد.

وی تأکید کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، پیمان خفت‌بار کمپ دیوید منعقد شد، اما به برکت جمهوری اسلامی ایران، نخست وزیر رژیم جنایتکار صهیونیستی در تمامی دادگاه‌های بین‌المللی محکوم شده و حکم بازداشت آن صادر شده است.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به فرصت مناسب ماه رمضان برای استغفار، تصریح کرد: برخی مواقع گمان می‌کنیم که تنها گناهان مشهور مانند ترک نماز و دروغ باید توبه کنیم، اما باید توجه داشت که گاهی با موضع‌گیری غلط یا سخن اشتباهی و یا با آب در آسیاب دشمن ریختن، موجب گناه سیاسی شده‌ایم.

حجت‌الاسلام محمودی ادامه داد: در زمان صدر اسلام، شخصی یک گناه سیاسی انجام داد و پنج روز طلب استغفار کرد تا مورد قبول درگاه الهی قرار گرفت. باید توجه داشت که در اظهارات خود موجب تقویت دشمن و تضعیف جبهه خودی نشویم.

اخبار مرتبط:
تدابیر ترافیکی ویژه برگزاری نماز عید سعید فطر در اصفهان اعلام شد
تدابیر ترافیکی ویژه برگزاری نماز عید سعید فطر در اصفهان اعلام شد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان از ممنوعیت تردد و توقف وسایل نقلیه در خیابان‌های منتهی به مصلی بزرگ امام خمینی (ره) به مناسبت برگزاری نماز عید سعید فطر خبر داد.

فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان در روز ۱۳ فروردین
فعالیت بناهای تاریخی استان اصفهان در روز ۱۳ فروردین

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان از فعالیت تمامی بناهای تاریخی این استان در روز سیزدهم فروردین همزمان با تعطیلات عید سعید فطر خبرداد.

ورزنه به محور گردشگری کویر اصفهان در امتداد زاینده‌رود تبدیل می‌شود
ورزنه به محور گردشگری کویر اصفهان در امتداد زاینده‌رود تبدیل می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تلاش برای تبدیل ورزنه به محور گردشگری کویر اصفهان در امتداد زاینده‌رود خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است