کد خبر : 338008
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۶ - 10:38
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

نماینده مجلس: نیروگاه‌های داریم که فقط با راندمان ۷ تا ۱۵% کار می‌کنند

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: سال گذشته با توجه به افزایش مصرف گاز در بخش خانگی تحویل گاز به نیروگاه‌ها به میزان ۷ درصد کمتر شد و این منجر به این شد که میزان مصرف مازوت و گازوئیل بالا برود و همین موضوع روی ذخایر سوخت نیروگاهی تاثیر منفی گذاشت.

نماینده مجلس: نیروگاه‌های داریم که فقط با راندمان ۷ تا ۱۵% کار می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: محمد بهرامی درباره کسری گاز نیروگاهی در زمستان گذشته تحت‌تاثیر آسیب به خط لوله انتقال گاز اظهار داشت: این موضوع تاحدی روی موضوع کسری گاز تاثیر داشت، زیرا تامین گاز را با اختلال مواجه کرد. وقفه‌ای که در زمان تعمیرات بوجود آمد در کاهش گازرسانی به نیروگاه‌ها تاثیرگذار بود.

وی افزود: این موضوع باعث شد نیروگاه‌ها در فصل تابستان سوخت مایع مصرف کنند و در نتیجه حجم ذخیره مازوت و گازوئیل نیروگاهی پایین رفت و در نتیجه گاز بیشتری نیاز داشتند.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: باتوجه به افزایش مصرف گاز در بخش خانگی تحویل گاز به نیروگاه‌ها به میزان ۷ درصد کمتر شد و این منجر به این شد که میزان مصرف مازوت و گازوئیل بالا برود و همین موضوع روی ذخایر سوخت نیروگاهی تاثیر منفی گذاشت.

وی بیان داشت: در هر حال می‌توان گفت تاحدی خاموشی‌های زمستان ۱۴۰۳ نیز متاثر از این موضوع است.

 این نماینده مجلس گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ میلیون متر مکعب تولید گاز داریم و باتوجه به برنامه‌ها ما باید این رقم را ۱۰۰۰ میلیون متر مکعب برسانیم.

وی با اشاره به موضوع راندمان نیروگاهی و مصرف بالای سوخت تصریح کرد: نیروگاه‌ها باید نسبت به بهینه‌سازی، اورهال کردن به موقع استفاده از تکنولوژی روز و افزایش راندمان اقدام کنند.

بهرامی با انتقاد از هدررفت گاز و سوخت در نیروگاه‌ها به خاطر راندمان پایین گفت: متوسط راندمان نیروگاه‌های کشور ۳۵ درصد است، درحالی که متوسط راندمان نیروگاه‌های جهان، کمتر از ۴۵ درصد نیست و لازم است در زمینه افزایش راندمان نیروگاه‌ها اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: ما در توزیع برق ما ۱۱ درصد تلفات داریم، نیروگاه‌های داریم که با راندمان ۷ تا ۱۵ درصد کار می‌کنند، درواقع صنعت نیروگاهی موظف است نسبت به رفع این چالش‌ها اقدام کند تا مصرف سوخت نیز کنترل شود و در این راستا تسریع در توسعه تجدیدپذیر‌ها یکی از راهکار‌های مهم است.

اخبار مرتبط:
کلثوم اکبری، قاتل سریالی مازندرانی اعدام شد؟
کلثوم اکبری، قاتل سریالی مازندرانی اعدام شد؟

قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، در شهریور ۱۴۰۲ از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی ۸۲ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته، اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است.

فرمانده کل سپاه: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم
فرمانده کل سپاه: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم

فرمانده کل سپاه در خصوص تحولات سوریه و تلاش دشمن برای مرتبط کردن آن به ضعف ایران، اظهار داشت: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم، بلکه در لحظات سخت برای از بین بردن فتنه داعش و تکفیر کمک کردیم و موفق بودیم. سردار سلامی با تأکید بر اینکه عوامل مرتبط با نظام سوریه به ایران مربوط نمی‌شود، افزود: بهره برداری ما از آن سرزمین برای حمایت از جبهه مقاومت بود و مرتبط دانستن تحولات به ضعف ما، خطای محاسباتی دشمن است.

اولین بیانیه‌ی شیخ مهدی کروبی پس از رفع حصر
اولین بیانیه‌ی شیخ مهدی کروبی پس از رفع حصر

مهدی کروبی، در اولین بیانیه‌ی خود پس از رفع حصر، تاکید کرد: من همچون گذشته خود را متعهد می‌دانم که از حقوق یکایک مردم دفاع کنم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است