کد خبر : 338101
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۶ - 19:03
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

کلثوم اکبری، قاتل سریالی مازندرانی اعدام شد؟

قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، در شهریور ۱۴۰۲ از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی ۸۲ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته، اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است.

کلثوم اکبری، قاتل سریالی مازندرانی اعدام شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، در شهریور ۱۴۰۲ از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی ۸۲ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته، اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است.

داستان قاتل ۱۱ پیرمرد مازندرانی به نام «کلثوم اکبری» که ارتکاب قتل‌هایش از سوی دستگاه قضا به اثبات رسیده در روزهای اخیر بار دیگر با «شایعه اعدامش» در فضای مجازی بر سر زبان‌ها افتاده که اداره کل امور زندان‌های مازندران با رد این خبر می‌گوید که این فرد همچنان در زندان به سر می‌برد و پرونده این قاتل سریالی در حال رسیدگی است.

وقتی زن ۵۶ساله به جرم قتل همسر صیغه‌ای‌اش در شهریور ۱۴۰۲ دستگیر شد، کسی تصورش را هم نمی‌کرد که او یک قاتل سریالی است که طی ۹ سال جنایت، شوهران صیغه‌ای‌اش را به قتل رسانده است.

هر چند زن ۵۶ساله به قتل ۱۱ مرد اعتراف کرده اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در این سال‌ها ۱۳ شوهر صیغه‌ای داشته که همه آن‌ها جان‌شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل احتمال می‌رود آمار قربانیان افزایش هم بیابد. قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، در شهریور ۱۴۰۲ از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی ۸۲ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است.

کلثوم ۵۶ساله با مهریه پنج میلیارد ریالی به‌عنوان همسر صیغه‌ای مرد ۸۲ساله راهی خانه او شده و زندگی مشترک این زوج آغاز شد. اما فقط چندماه زمان کافی بود تا مرد ۸۲ساله متوجه شود که کلثوم قصد جانش را دارد. این مرد چند روز پیش از مرگش به بچه‌هایش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و قرص فشار می‌دهد و هر بار با خوردن نوشیدنی‌هایی که وی درست می‌کند، از حال می‌رود.

مرد ۸۲ساله تنها چند روز پس از گفتن این جملات به فرزندانش، جانش را از دست داد و به‌دنبال مرگ او، فرزندانش راهی اداره پلیس شدند و از همسر صیغه‌ای پدرشان به اتهام قتل شکایت کردند. با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد و تیمی از مأموران به تحقیق درباره مرگ مرد ۸۲ساله پرداختند و با به‌دست آمدن سرنخ‌هایی که ظن دست داشتن کلثوم در جنایت را قوت می‌بخشید، این زن دستگیر شد.

زن ۵۶ساله در اواخر تابستان ۱۴۰۲ دستگیر شد و تحت بازجویی قرار گرفت. او که می‌دید دستش نزد پلیس رو شده، علاوه بر قتل پیرمرد ۸۲ساله به قتل ۱۱ نفر اعتراف کرد؛ که همگی مردانی ۷۵سال به بالا بودند که زن جنایتکار ابتدا به‌صورت موقت با آن‌ها ازدواج می‌کرد و پس از حدود ۲ تا سه ماه زندگی مشترک، با خوراندن قرص یا حل کردن آن در نوشیدنی، طعمه‌هایش را به قتل می‌رساند.

اعترافات زن جنایتکار نشان می‌داد که او در خانواده‌ای کاملا معمولی در یکی از روستاهای شهرستان ساری به دنیا آمده بود. وی در ۱۱ سالگی با نخستین شوهرش ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود؛ پسری که سال‌ها بعد بر اثر بیماری درگذشت. کلثوم پس از مرگ شوهر اولش، با مرد دیگری ازدواج کرد؛ ازدواجی که حاصل آن دختری بود که حالا ازدواج کرده و از اینکه مادرش به قتل دست‌کم ۱۱ نفر اعتراف کرده، شوکه شده است.

با این حال نام او مدتی است با عنوان «اعدام کلثوم اکبری» در فضای مجازی بار دیگربرسر زبان‌ها افتاده که اداره کل امور زندان‌های مازندران در گفت و گویی کوتاه با رد این شایعه می‌گوید که رسیدگی به پرونده این قاتل زنجیره‌ای ادامه دارد و وی در زندان ساری به سر می‌برد.

اخبار مرتبط:
فرمانده کل سپاه: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم
فرمانده کل سپاه: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم

فرمانده کل سپاه در خصوص تحولات سوریه و تلاش دشمن برای مرتبط کردن آن به ضعف ایران، اظهار داشت: ما مسئول مستقیم دفاع از سوریه نبودیم، بلکه در لحظات سخت برای از بین بردن فتنه داعش و تکفیر کمک کردیم و موفق بودیم. سردار سلامی با تأکید بر اینکه عوامل مرتبط با نظام سوریه به ایران مربوط نمی‌شود، افزود: بهره برداری ما از آن سرزمین برای حمایت از جبهه مقاومت بود و مرتبط دانستن تحولات به ضعف ما، خطای محاسباتی دشمن است.

اولین بیانیه‌ی شیخ مهدی کروبی پس از رفع حصر
اولین بیانیه‌ی شیخ مهدی کروبی پس از رفع حصر

مهدی کروبی، در اولین بیانیه‌ی خود پس از رفع حصر، تاکید کرد: من همچون گذشته خود را متعهد می‌دانم که از حقوق یکایک مردم دفاع کنم.

چرا خواننده مشهور پیش از انقلاب هیچ‌گاه ترک وطن نکرد؟
چرا خواننده مشهور پیش از انقلاب هیچ‌گاه ترک وطن نکرد؟

۱۶ فروردین‌ماه، بیست و هشتمین سالگرد درگذشت «مازیار» است. خواننده‌ی پاپی که از سال ۱۳۵۹ بدون دلیل مشخصی به حاشیه رفت، اما هیچ‌گاه حاضر به ترک وطنش نشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است