کد خبر : 338259
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۷ - 19:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هشدار زرد هواشناسی اصفهان برای تداوم فعالیت سامانه همرفتی

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به تداوم فعالیت سامانه همرفتی هشدار سطح زرد صادر کرد.

هشدار زرد هواشناسی اصفهان برای تداوم فعالیت سامانه همرفتی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی اصفهان با صدور هشدار سطح زرد برای تداوم فعالیت سامانه همرفتی اعلام کرد که تا شامگاه دوشنبه ۱۸ فروردین احتمال رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و بارش تگرگ در همه مناطق استان وجود دارد.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، فعالیت سامانه همرفتی به ویژه اسلام آباد موگویی، بویین میان دشت، چادگان، فریدونشهر، خوانسار، فریدن (داران)، شاهین شهر و میمه، گلپایگان، ورزنه، دهاقان، نطنز، نائین، کوهپایه و سمیرم را در بر می‌گیرد.

اداره کل هواشناسی اصفهان، نسبت به احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی هشدار داده و در ادامه توصیه کرده است که افراد در سفرهای بین شهری طی ۲۴ ساعت پیش رو احتیاط کنند.

اداره کل هواشناسی اصفهان همچنین بر پرهیز از توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و پرهیز از انجام محلول پاشی و سم پاشی مزارع و باغات تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
کشف ۷۳ دستگاه خودرو و موتور سیکلت مسروقه در اصفهان
کشف ۷۳ دستگاه خودرو و موتور سیکلت مسروقه در اصفهان

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از کشف ۴۰ دستگاه خودرو و ۳۳ دستگاه موتورسیکلت مسروقه توسط کاراگاهان پلیس آگاهی استان خبر داد.

تصادفات خسارتی تا سقف ۵۳ میلیون تومان نیاز به کروکی پلیس ندارد
تصادفات خسارتی تا سقف ۵۳ میلیون تومان نیاز به کروکی پلیس ندارد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: تصادفات خسارتی تا سقف ۵۳ میلیون تومان دیگر نیاز به کروکی پلیس ندارد.

آتش‌نشانان اصفهان جان ۷ هزار و ۴۴۹ نفر را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان جان ۷ هزار و ۴۴۹ نفر را نجات دادند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: آتش‌نشانان اصفهان سال گذشته جان ۷ هزار و ۴۴۹ نفر را نجات دادند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است