کد خبر : 338462
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۸ - 19:28
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

ولی‌الله سیف و احمد عراقچی از همه اتهامات تبرئه شدند

پرونده رئیس و معاون پیشین بانک مرکزی بعد از حدود۷ سال مختومه شد.

ولی‌الله سیف و احمد عراقچی از همه اتهامات تبرئه شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: هم میهن نوشت: ولی الله سیف، رئیس بانک مرکزی، و احمد عراقچی، معاون ارزی این بانک در دولت روحانی به اتهام مداخله‌ در بازار غیررسمی ارز تحت تعقیب قرار گرفتند و توسط دادگاه ویژه تخلفات اقتصادی به ۲۰سال زندان و  بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

با اینکه رای دادگاههای ویژه جرایم اقتصادی قابل تجدیدنظر نبود، نامبردگان از طریق مقامات عالی درخواست اعاده دادرسی دادند و دیوان عالی کشور پرونده را به دادگاه همعرض ارجاع داد. در محاکمه بعدی، دادگاه مجددا سیف و عراقچی را به مجازاتی شدیدتر محکوم کرد و این رای نیز با اعتراض آنها مجددا توسط دیوانعالی نقض و برای بارسوم به دادگاه ارجاع شد.

نهایتها پرونده در سازمان تعزیرات رسیدگی شد و افراد یادشده از کلیه اتهامات تبرئه شدند.

اخبار مرتبط:
فوتی‌های معدن دامغان به ۷ نفر رسید
فوتی‌های معدن دامغان به ۷ نفر رسید

مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور در گزارش خود، مرگ هفت معدنچی در دامغان را تأیید کرد و نوشت: در پی انتشار گاز در معدن زغال‌سنگ مهماندویه دامغان متأسفانه تاکنون هفت فرد حاضر در این معدن به دلیل مسمومیت فوت شده‌اند.

رئیس جمهور لبنان: خلع سلاح حزب الله و انحصار سلاح در دست دولت، یکی از مطالباتی است که پیگیر آن هستیم
رئیس جمهور لبنان: خلع سلاح حزب الله و انحصار سلاح در دست دولت، یکی از مطالباتی است که پیگیر آن هستیم

رئیس جمهور لبنان «جوزف عون» امروز در برابر یک هیئت آمریکایی مدعی شد که خلع سلاح حزب الله و انحصار سلاح در دست دولت یکی از مطالباتی است که مسئولان لبنان پیگیر آن هستند.

تاکر کارلسون، مجری مشهور و چهره موثر نزدیک به ترامپ: جنگ با ایران خوکشی است
تاکر کارلسون، مجری مشهور و چهره موثر نزدیک به ترامپ: جنگ با ایران خوکشی است

تاکر کارلسون، مجری مشهور و چهره موثر نزدیک به ترامپ می‌گوید که ما بیش از هر زمان دیگری به این نقطه نزدیک شده‌ایم، آن هم به لطف فشار بی‌وقفه نئوکان‌ها. این یک حرکت خودکشی‌گونه است. هر کسی که از درگیری با ایران حمایت می‌کند، متحد ایالات متحده نیست، بلکه دشمن آن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است