کد خبر : 338694
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۹ - 20:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

توقیف جرثقیل ۷ تنی قاچاق در اصفهان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف یک دستگاه جرثقیل ۷ تنی قاچاق به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال در بازرسی از پارکینگی در شهر اصفهان خبر داد.

توقیف جرثقیل ۷ تنی قاچاق در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ مهدی سبحانی فر اظهار کرد: درراستای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات هوشمندانه پلیسی از نگهداری یک دستگاه جرثقیل در یکی از پارکینگ‌های سطح شهر اصفهان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: پس از بررسی صحت و سقم موضوع و هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی، اکیپ عملیاتی این پلیس از پارکینگ مذکور بازدید که در نتیجه یک دستگاه جرثقیل ۷ تنی قاچاق که فاقد هرگونه اسناد معتبرگمرکی بود را کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش جرثقیل مکشوفه را بیش از ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند ادامه داد: در این راستا یک متهم شناسایی، پرونده تشکیل و برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

اخبار مرتبط:
اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود
اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان از تدوین اطلس فرهنگی و گردشگری روستاها خبر داد.

اطفای حریق در منطقه حفاظت شده موته
اطفای حریق در منطقه حفاظت شده موته

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حریق به وقوع پیوسته در پوشش گیاهی و بخشی از مراتع منطقه حفاظت شده موته اطفا شد.

نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان
نرخ ۹۸ درصدی سواد در اصفهان

استاندار اصفهان گفت: این استان در زمینه سوادآموزی با نرخ ۹۸ درصدی سواد جایگاه خوبی دارد اما دو درصد باقی‌مانده نیز مستلزم بررسی و پیگیری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است